Çok teşekkürler :)
Printable View
çıkma bi xenon da bulunursa güzel olur makina biraz kör bakıyo sanki abi :)
Allah kaza bela vermesin kanka çok diri maşallah :)
vay recom dönmüşsün öze hayırlı olsun maşallah diyelim:icon_tup:
Bmw e46 en beğendiğim Bmw kasalarından biridir.Aracı m pakete cevirip stoplarını led yaptıktan sonra dahada güzel olacağına eminim.Jantlarınıda e46 M3 lerde gelen 18 jantları koyabilirsin daha oem bi görüntü oluyor bence,bende kendi aracında bu jantları koydum.
[IMG]https://i.hizliresim.com/YOpq4k.jpg[/IMG]
@Cenkk sen orda ne guzel koymussun da bu jantları burda koymaya kalksan bı e21 parası ısterler bu adamdan :D
Kanka araban hayırlı olsun ama su jantlara fıtıl oluyom yokmu bunun oluru oem falan bısı :D
M tamponsuz lemans' ların bu kadar yakışacağını tahmin edemezdim. Çok iyi olmuş maşallah.
Pasta+cila' dan sonra tadından yenmez. Kazasız belasız
Allah razı olsun yavaş yavaş yapılacka inşallah aşağıdaki yorumda direk cevap verilmiş mevzuya haha :) Maşallah sizin aracınızada kılcık gibi :)
Kanka teşekkürler. Csl var dı normalde ama 1.000 tl'ye jant lastik aldım sen olsan takmazmısın :) lastikleride sıfır hemde. üzerindeki cıkanlarıda sattığım-250 ye almış oluyorum 250 kardayım yani hahaha :))
M paket olmayan e46 görmeyeli uzun zaman olmuştu :) Allah kaza bela vermesin :)
Bmwci Reco :) Maşallah kazasız belasız kankacım, jantlar kaderini değiştirmiş, arkayı bir tık kaldırman daha hoş olmuş :)
böbrekleri boyamak zorunda kaldım malesef boyaları sökülmüştü. Şimdilik mat siyah bir şekilde duracak m tamponlara beraber tekrar kroma çevireceğim. Beyaz angellarımız sipariş edildi appmiz sipariş edildi. Angellar yapılırken farların içleri tekrardan güzelce boyanıp temizlenecek. mercek bakımı yapılacak. Sırada m paket tamponu var. sonrada m aynalar. Yavaş yavaş elimden geldiğince uğraşıyorum.
https://i.hizliresim.com/2E49GE.jpg
Güle güle kullanın.4 gün önce Aksaray'daydım.Yollarınız gerçekten bize göre çok güzel.Kıymetini bilin.Bu arabayla bizim buraya gelirseniz askıda kalırsınız o derece...