Herkese selamlar
Bir çok araç aldım bindim sattım ama hepsine konu açmak kısmet olmadı.Miniyi uzun vade binmek için almıştım ciddi araştırdım ama sanırım elde olmayan sebeplerden ötürü satacağım.Olurda diğer etkenleri toparlarsam satmam çünkü ciddi ekipman aldım ve hepsi kutusunda sıfır şekilde duruyor
Kısaca bahsetmek gerekirse 2013 model lci borusan çıkışlı borusan bakımlı ve geçmişinde borusan sahipli bir araba.Bende geleneği bozmadan borusan üzerinden bakımlarına devam ediyorum.Şimdilik herhangi bir kazası boyası yok umarım böyle devam eder.
Donanım olarak koltuk ısıtma yok bunların donanımı saymakla bitmiyor belki başka eksik noktalarıda olabilir
Başlıca donanımları harman kardon, visual boost erkan, siyah zeminli bixenon farlar, 12 renkli ışık paketi, antrasit tavan, sunroof
Extra alıp takamadığım DP eibach yay varex forge dv akropoviç egzoz başlıkları var.Kısmet olursa jant ve coilover alıp tamamlamayı düşünüyorum
Resimler ne yazık ki kabiliyetim kadar oldu bu konuda çok beceriksizimbazı resimleri telefonla çektimgüneşte buna etki edince kırmızı araba bildiğin maymun götü rengine döndü.Belki biraz fotoshop ile kendine gelir
iyi seyirler
![]()