Civic Si gitmeseymiş iyiymiş ama daha iyi fırsatlar çıkar illa ki karşınıza.
Sanırım Toronto da yaşıyorsunuz.Benim gibi Toronto'ya yeni gelen birisi için gayet akıcı bir konu olmuş :)
Printable View
Civic Si gitmeseymiş iyiymiş ama daha iyi fırsatlar çıkar illa ki karşınıza.
Sanırım Toronto da yaşıyorsunuz.Benim gibi Toronto'ya yeni gelen birisi için gayet akıcı bir konu olmuş :)
Hazir siz yazmisken eklemek istiyorum. Actigimiz konular Turkiye'den ve sizlerden kopamadigimiz ve muhabbetin devam etmesini istedigimiz icin actigimiz konular... Amacimiz sadece sizlerden gelecek uc bes cevap ve buna karsin muhabbet... Biraz arkadaslarin adina konusuyorum ama katiliyorlardir herhhalde...
Lutfen hic bir arkadasin aklina 'nispet yapmak yada hava atmak' gibi bir sey gelmesin... Ben bazen eski ve dandik arabalar kullandim TR'de... onlarada forumlarda konular actim cunku maksat paylasimdi... Maalesef ulkenin durumu nedeniyle aradaki ucurumlari bilmeyen arkadaslar gorebiliyor ve idrak edebiliyorsa bir faydamiz dokunmus demektir... Hani 'dunya lideriyiz, iyiki araba pahali yoksa trafik iptal olurdu herkes alsa' falan diyenler var ya, onlarin ise algilayabileceklerini sanmiyorum...
İnşallah, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Bugünlerde en büyük hedefim "yürüyebilmek". Daha önceden sol dizimden ameliyat geçirdiğim için alışkınım bu tarz sakatlıklara. Bisiklet sezonunu kaçırmak istemiyorum. Malesef sağlık sistemi inanılmaz yavaş. Grip vs. gibi ufak hastalıklarda bedava sağlık sistemi güzel, ama iş biraz daha orta seviye sakatlık/hastalıklara gelince süründürüyorlar insanı. Burada aylarca beklemek yerine TR'ye 2-3 haftalığına gelip parası neyse verip ameliyat olmayı düşünüyorum. Bu anlarda insan gerçekten sağlığın ne kadar önemli olduğunu anlıyor.
Malesef dışarıdan her şey harika gözükse de, o kadar da mükemmel değil. Araba ucuz ama işletmesi pahalı. Ayda 140 Kanada doları sigortaya veriyorum ki bu ucuz hali. İlk geldiğimde SI için 370 dolar veriyordum.
Sızler yazdıkca bızde bılgılenıyoruz.
Tabıkı hersey gulluk gulıstanlık degıl ancak herseyı altalta topladıgınızda daha ınsanca yasıyorsunuz,yarın sabah ulkede ne olacagını bılıyorsunuz yada basınıza kotu bır ıs gelme sansı daha dusuk....
Sahsım adına konusayım;her ne kadar ekonomık manada rahat yasasam da sosyal acıda ınanılmaz rahatsız ve mutsuzum... her gun daha kotuye gıder mı bır ulke... Insanların tepkılerı,soylemlerı ve yasam bıcımlerı her gun daha radıkallesıyor. Sızde ıster ıstemez etkılenıyorsunuz...
Hep umut ederek gecıyor zaman...
Sız paylasımlara devam,bız okumakdan keyıf alıyoruz....
Pamps geçmiş olsun.İlk fırsatta arıcam inş.
Konunun devamını getir ama :D
Çok keyif alarak okudum bende.
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun @Dou
gurbet specleri gördükçe herşeyi satıp kaçasım geliyor yurtdışına:)
Öncelikle geçmiş olsun. Konuyu yeni okuma fırsatım oldu. Sene 2011'di sanırım tarık s aracılığıyla gns'in fly by videosunu çekmiştim o zaman atmosferikti. Koca koca 7 sene olmuş. Vay be.
Çayımı, kahvemi hazırlayıp okuduğum keyifli konulardan bir tanesi daha :) maşallah diyelim :)