Tek solukta imrenerek okudum maşallah. Bu arada dikkat ettiğim bi konu amerika da ne incik boncuk sıkıntı varmış içim daraldı onu öde bunu öde
Eksper kısmı iyiymiş ama bizim buradakiler kuruş hesaplarken orada çeki kesip müşteriye vermeleri çok iyi
Tek solukta imrenerek okudum maşallah. Bu arada dikkat ettiğim bi konu amerika da ne incik boncuk sıkıntı varmış içim daraldı onu öde bunu öde
Eksper kısmı iyiymiş ama bizim buradakiler kuruş hesaplarken orada çeki kesip müşteriye vermeleri çok iyi
RaceWerks/CTS Turbo/Milltek/Forge
Yaklasik 6 ay suren beraberligimiz bugun itibari ile son buldu . Coupe yi alis amacim hem kullanip Zevk almak hemde uzerine koyup satmakti . Sattigim kisi ile sozlu 15 e anlastiktan sonra biri $17 teklif etti ama laf agizdan bir kere cikar diyerek 15 e sattim . Aldigim zevk, uc bes kurus yanima kar kaldi .
Arac Delaware eyaletine bagli, maryland da sattim . Aslinda gecen hafta Delaware de muayeneden gecmisti yan ce arka camlar filmli ama marylan de gecmedi kaldi. Tekrardan muayene yaptirdim elemana satisi anca o sekilde verebildim.
Simdi ne alacagim bilmiyorum . Gunluk aracimin yanina yine eglenmelik birseyler olabilir yada gunluk aracimida satip tek bir tarz arac ilede devam edilebilir, bakalim gorecegiz.
![]()
Aracin satisi yapildiktan sonra mevcut kaskoyu iptal ettiriyorsunuz aradaki farki kasko firmaniz iade ediyor. Ayni zamanda plakayi cikarip iade ediyorsunuz ve paranizi geri aliyorsunuz. Ben gecen hafta $80 e iki senelik yenilemistim plakami. Sadece bir hafta kullandim muhtemelen $70+ iade alacagim. Cek olarak gonderiyorlar.
Delaware eyaleti bu siyah ve sadece rakamdan olusan plakalardan uzun suredir vermiyormus ve su an baya degerliymis, bin kusure fln satilabiliyormus ama nasil oluyor hic bilmiyorum. Bu gece bakacagim biraz eger kolay birseyse sadece plakayi satabilirim yani devir. Mesaketli yada kanunlarda olan ufak bir aciksa hic oyle toplara girmeden direk iade edecegim .
Corvette olmazsa beni bir daha arama :P
Hayirli olsun... Allah daha iyilerini nasip etsinYa da kisa yoldan Allah temiz bir corvette nasip etsin diyeyim... gevelemeyeyim duayi
![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
14u fln bayram galiba . 3. Gunu yada kim ne zaman musait olursa bana uyar , @Day Walker satis yapmasin yeter![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)