Cümleten selamlar, Bismillahedition corsa'yı sattıktan sonra bir süre farklı araçlar aldım, sattım ve hayallerime kavuştum. Şuanki aracım olan golfü almadan önce kısa süreli bir megane coupe tecrübesi yaşadım tadı damağımda kalan nadir arabalardan. Yad edelim:
Ardından nihayet bütçeme göre ve benim için temiz sayılabilecek bir golf aldım. 2012 model TDi motor, manuel şanzıman, Comfortline donanıma sahip. Dış beyaz, iç siyah nubuk kombininde olması zaten almak için yeterli bir sebepti benim için
İlk görüşmemiz:
Ankaraya gelir gelmez app plakalarım ile doğuş'un en beğendiğim plakalıklarını kombinledim
Standart mekanımız Doha'da ön cam dahil zindanlandık:
Orijinal TSi difüzör aldım, Nevzat usta da işçiliğini konuşturunca biraz olsun arka taraf toparlanmış oldu.
Bu sıralarda golfle çok ilgilenemedim araya bir corsa d sport girdi, geldiği gibi gitti
Ön ve arka tamponundaki çizikler-darbeler arabayı çok yorgun gösteriyordu onları da boyattım.
Roll spec misin
Tamponların boyadan çıktığı gün, R20 gülen yüz stopları uyguna bulunca affetmedim
yine bir süre ilgilenemedim golfle, bir süre de bu küçük misafirimizle meşguldüm. Bana kardeş olacak diye korksam da satılması çok uzun sürmedi.
Gizli özelliklerini açtık, çok fazla bir özellik gelmese de hevesimi almış oldum diyelim
mkVI Türkiye buluşmasından:
Yine çok uygun bir rakama R20 Bi-xenon far denk geldi. Bir daha o rakamlara bulamayacağımı düşünerek kaçırmak istemedim.
Gelişmeler oldukça konuyu güncel tutacağım, okuduğunuz için teşekkürler![]()