masallah cok guzel arac biraz mod ii gider ama :D
Printable View
masallah cok guzel arac biraz mod ii gider ama :D
hayrlı olsn..allah nazarlardan saklasın kazasız belasız,cok şık araç...
güle güle kullanın..;)
maşallah bembeyaz cok güzel görünüyor hedefi gerceklestirdinizmi tamamdır ;)
Maşallah...
güzel bir tercih olmuş , hayırlı olsun soner kazasız belasız inşallah
kazasız belasız
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler, Allah razı olsun..
Bi iki udak dokunuş şart bencede hayırlısıyla rodajı bitirince bi yay jant xenon olayına girecem...
Arabada cam filmi standart olarak geliyor şimdilik tatmin edici kısmetse yaza dogru full cam filmi de yaparım gibi görünüyor...
siyah jantta fena durur bunda, çok beğeniyorum beyaz gp2 leri maşallah.
hayırlı uğurlu olsun , allah kaza beladan saklasın ;)
grande puntolara gp diyolar benim arabam asıl gp olan :D
kazasız belasız kullanın inş. çok güzel araba almışsınız :)
oy oy hedef super1600 olsun :D 3kapı ve beyaz olusu cok güzel maşallah
harika gözküyor abi aracın imzandakı gıbı tavan cam galıba ama sıyah kaplatırsan harıka durur kazasız belasız sürüşler
abıcım hayırlı olsun.. erdem abide hayırlı olsun dıleklerını sunuyor
75likmi 90 lıkmı bu araç
hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın,,,beyaz çok yakışıyo gerçektende grandelere ,,sizin araçtaki ufak aksesuarlarda arabanın kendini göstermesini sağlamış iyice........
Allah kaza bela vermesin..Çok yakışıklı :)
Kocamaan bir Masallah benden :)
Valla hayirli ugurlu olsun yaa..Cok guzel :) Allah kotu gozlerden nazarlardan saklasin,guzel gunlerde kullanmak nasip etsin :)
Hayirli olsun Soner gule gule kullan kardesim.
masallah beyaz inci..ufak tefek dokunuşlarla cok guzel şeyler çıkar ortaya kazasız belasız:)
Tekrar teşekkürler arkadaslar...Herkese daha iyileri nasip olur inşallah.İstenilen bişeye sahip olmak mutlu ediyor insanı.Bişeler yapmaya karar verdigimde herkesin tavsiyesini alacam kısmetse...
güle güle kullan soner
hayırlı uğurlu olsun güzel seçim şık bir araba...
istediğin gibide yaparsın umarım :)
Maşallah kazasız belasız hayırlı olsun soner abi güle güle kullan =)
maşallah.. 41 kere.
Hayirli olsun. On taraf plakasiz sade haliyle cok cok guzel duruyor, artik takmazsiniz plakayi. :) Allah kaza bela vermesin..
Hayırlı olsun güzel gunlerde kullan içi dışı oldukca şık bir arac app plaka komple film yay bittimi biter.Keşke cam tavanda alsaydın ama olmazsa olmaz bişey değil sonucta.maşallah
Ooo gelmiş tosun.. Maşallah.. KAzasız belasız cezasız çiziksiz :)
Uyum markette buluşalım pazartesi :D 11 de ordayım abi uçuşun yoksa eheh ;)
Ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaslar... Sagolun
Sefam gelince bi ara özelden telefonu yollarım ben..
Plakayıda mecburen taktım arkadaslar, 2. günden polis önüme atladı :D
App olunca daha bi güezl duracagını düşünüyorum...
bugün bindik, gezdik.. gerçekten parasını hak eden bir araç yapmış fiat.. koltukları ve özellikle karbon konsol çok hoşuma gitti :icon_tup: ufak tefek dokunuşlarla çok çok dolu ve güzel bir araba haline gelir, beyaz rengi en büyük artısı aracın. çekişi de motoruna ve gücüne göre içindeki 4kişiye göre gayet ideal, yakıtıda yeni olmasına rağmen tasarrufluymuş ufak bir hesapla anlaşıldı :)
soner sana da ayrı bir yakışmış araba kardeşim, Allah nazardan saklasın ;)
bir gün bizi de gezdirirsin inşallah soner :) görelim arabanı artık :)
kankam ayıp edıon elbette gezecez...
ERcan saolasın kanka
Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel bi seçim olmuş güle güle kullanırsın inşallah..Reklamlardan filan biliyoruzda canlısıda güzelmiş :)
Bende çok beğendim bu puntoları..Kuzenimde sipariş etti bekliyoruz gelmesini..1.3 95 hp multijet tek kapı,cam tavan,aliminyum jant vs. full versiyonu renkde beyaz olcak tabiyki :)
İyi dileklerin için sagolasın maşallah kuzeninkine de... Benimki 75lik versiyon, 90lık olanından vardı oldukça uygun fiyata ama 5 kapı ve kırmızıydı açıkçası çokta içime sinmemişti... Cam tavan mükemmel oluyor ama maalesef benim bütçeyi biraz aştı :)
OnurK: Kankam öyle bi yazmışsın ki sanki ben sıfır bedenim :) aramızda tek normal insan boyutlarında olan Ercandı :D
Ahahah insan / 2 = ercan :D
Hayırlı olsun güle güle kullan abi:)
lan olum su ıcı bı foto cek yada ugra merak ettım carbon olayını :D
az yiyin gençler :D :p
Soner abi fiyatına göre çok güzel tercih vallahi :) kazasız belasız,beyaz çok güzel gitmiş puntoya.Nazar değmesin inş.
İlk adım maslak protac,cam tavan mode:on derim,sonra yay jant çip devam edersin zaten hehe