Cumleten selamlar, uzun zaman oldu boyle bir konu acmayali. Yillardir aklimda olan fakat yapmaya bir turlu cesaret edip, vakit bulamadigim; icimde uhde olan VAG grubu wagon bir araci alip havali suspansiyon yapmak vardi. Fakat bir turlu nedense gozum kesmedi hep gozumde buyudu, bunu bahane ederek icime bircok araci da sindirmedim. Bu sebepten proje hep askida ama aklimin kenarindaydi.
Birgun dost meclisinde konusurken arkadasimin A4'u bana verme teklifi cok cazip geldi. Cunku aracin uzun sureclik eveliyatini biliyordum ve en guzeli aracin airride sistem montajini yapan aracin eski sahibi Ayanlar ailesiydi. Araci aldiktan sonra yillarin verdigi ayni kalmislik goruntusunu degistirebilmek icin kendimce ufak dokunuslar yaptim..
Araci aldigimda goruntusu bu sekildeydi;
Daha sonra gozume aykiri gelen on ekleri, kapi bant kromlarini ve acma kolu nikelajlarini soktum
Kapi bantlari govde rengine, marspiyel citalari ve arka difuzor parlak siyaha boyandi
Arabaya her binisimde gozumu tirmalayan jantlara birsey yapmaliydim. Tuttum Kupon Jant yolunu.. ilk olarak 20 inc Porsche Macan jantlari denedik fakat ET degerleri uymadi.
Mecburen soktugumuz jantlar gibi 19 inc birsey takmaliydik. Tercihim Radi8'den yana oldu.
Arkalara 2.5 cm spacer ile taktik.
Daha sonrasinda onler cok icerdeydi oraya da ufak bir mudahale ile 1.5 cm spacer taktik. Bu sefer arkalara 2.5 cm cok olmustu surtme yapiyordu. Ufak tefek ayar kayar derken ideal olculeri yakaladik.
Ve sira geldi yillanan cam filmlerini yenilemek ve parlak siyah detaylar icin Doha Cam Film'e gitmeye. Ailemizin filmcisine gittik ve acik tonda bir reflekte ile filmleri degistirdik. Cam citalarini ve on panjur kromlarini da parlak siyaha cevirdik.
Aklimdaki ideal goruntuyu hemen hemen yakaladim ama son bir nokta haric.. Porsche Lobster jantlar. Nasip olursa onlarla da guncelleme yapariz.
Su an icin en son kombinasyonumuz bu sekilde..
Bu da ic locadan tek atimlik kare
![]()