Peki ne kadar bekliycez??
Printable View
Peki ne kadar bekliycez??
sanırım 3 vakte kadar :D
:rolleyes: yakında diorum başka bişey dememe gerek yok bekleyin araç bittiğinde motorunun fotoları gelir burda oyuncak yapmıyoruz 3 vakte kadar diyerek size işte motor diyemem emek çok fazla olacak onu öğrenin
rahatım kanka,ama bu renaultların sağır motorlarına naparsan yap 3-5 in hesabını yapıo makina ahım şahım güçler alamıosun
ayrıca ben hala yaylardayım 6 cm omp yok,hadi geldi dielim hiçbir zaman omp gibi bu işte kendini ispatlamış bir marka arabayı dengesiz düşürmez kıçı basık kafası yuksek entresan bi durum
Bagajda tesisat olmasın?
tesisat olsa bile bu renaultlar rs dısında (kullananlar bilir) yayla ahım şahım düşmüo yani 6cm yayın bu kadar düşürmesi imkansın
forumda evo6 motoru swaplandı bi gti'a bence bu kadr iddialı olma.
renault motoruna yapacağın şeyler sınırlı.
+benzinli ve küçük hacim dezavantajın var.
bence chip egzos filtre yapılıp çıkar.
en büyük ihtimal turbodur. ötesi yok.
hmm doğru sölüosun sen şu arabanı bitir de ondan sonra konuşalım ben 60 mm yay yok demedim orjınal 60 mm omp yok olsada böle dengesiz düşürmez dedim ve hiçbir (rs dısında) clio sadece yayla bu kadar düşmez yazdıklarımı iyi oku,ayrıca ben clicu değilim mertcan arkadaşımız bi soru sormuş yaş kaç die bi cvp versen onada
guc alan alıyor boyle insanların şevkini kırmamak lazım. bna da demişlerdi boşuna uğraşma rs ald diye, rs den çok daha hızlı bir araba yaptım kendime.
ama tabi her zmn mutevazi olmak lazım, burdaki diğer araçlara göre çok amatör kalıyor tabi benim arabam hiç bi zaman da şundan üstün böyle muhteşem demedim. önce bişeyler yapmalısın, sonra insanlar beğenip böyle sıfatları eklemeli...sen önce idda ediyorsun sonra o iddanı doğrulayacak şeyler bekliyor tabi insanlar senden..gereksiz uzun yazdım...
eser abi yaptıklarıyla örnek bi insandır.
sürüngendir kertenkeledir.
reptiledir.
clionun kitabını yazmıştır . clio yu onun tasarladığı hakkında şüphelerim var.
aynı cümleler kuzeni içinde geçerli.
:D :D :D
maşallah aracına...hayırlısı olsun.yüklüyormusun boşaltıyormusun...
ne konu oldu yaw:D
ilkerdi sanırım kuzeninin adı .. hatırlayamadım şimdi.
ama yaptığın arabalar gerçekten güzel .. bu basma konusunda başını ağrıtıcaktım senin :D
pörtlek gözlü clio ;)
Tunç Tunç ilker değil:)
heh tamam :D onun ön tamponu harikaydıda nazara geldi...
ibo'nun soyadını değiştircem ben kılıçdaroğlu yapcam. Belgeyle falan cıkarsa şaşırma karşına izzet :)
yok olm nası yakalayım ben seni:(
olsa olsa sen beni yakalarsın:D:D:D
http://videos.streetfire.net/video/C...-16_167024.htm
haha çıktı yine eğik kol megane vs. clio videosu..
ibo hiç deişmicen...
-6 cm lik omp yay yoktur. ( clio )
powershop zamanında sahte yay yaptırıp piyasaya sürmüştür.
BİLGİNİZE
Aha :
http://img232.imageshack.us/img232/1...onkapakdr5.jpg
Bu da 2.si olsun. Eser'cim cidden hiç bilmiyorsun kıliyo yapmayı. Nerde bu aracın yayları :soru: :
http://img103.imageshack.us/img103/1963/99234282qi4.jpg
Bak güzel arkadaşım.Burada seninle kimse uğraşmıyor.Farkındaysanda herkes güzel dileklerini dile getirmiş.Ama sen tavsiye dinleyip,hatalı olduğun yerleri tartışacağın yerde "Rahat olun.","Sıkıntı yok."gibisinden laflar ediyorsun.
Burada konuştuğun bir çok kişi hem senden yaşça büyük, hemde otomobil modifiye konusunda artık kaşarlaşmış (yanlış anlamayın :)) diye tabir ettiğimiz kişilerdir.
Ayrıca, Eser'e laf sokma çabası içerisine girmiş içerisinde gördüm seni ki şunuda belirteyim afedersin ama sen kumdan kale yaparken Eser araç basıyordu :) Clio'nun +'sı ve -'si ne varsa bilir. Ondan yardım isteyeceğin yerde neden böyle bir şey yapıyorsun anlamadım. Bence birazcık ön yargılı davranmak yerine biraz daha anlayışlı yaklaşabilirsin. Birazda tavsiyeyi sen al ;) Tafsiyeyide biz alırız.