son mesajlarda konuyu açan arkadaşımızın yorumu hiç yok ben sadece şunu merak ediyorum YAŞ KAÇ konuyu açan arkadaşta???????????????
Printable View
son mesajlarda konuyu açan arkadaşımızın yorumu hiç yok ben sadece şunu merak ediyorum YAŞ KAÇ konuyu açan arkadaşta???????????????
şimdi atalay bi araç yapıyosun iyi hoş.burda bişeyler paylaşıyorsun şöyle olcak böyle olcak diye.ama burdaki bütün herkez sen turbo araç yapıyorum desen yardımcı olur, hata yapmanı kimse istemez.;) bilmem anlatabildim mi?
genis olun arkadas bitirince paylasir;
ne demisler alayina goooo
;)
en basından uyandım olayıda hani bi şansımı deneyım dedım :D sölersin belki die
Kaçtır başlığı goruyorum ama hıc bakmamıştım konu hıtt olmuş :)
Su power shop olayına gercekten sasırdım esnaf olarak oyle bir şeye gırışmiycek kişiller olarak gozukuyorlar ama ateş olmayan yerdende duman cıkmaz derler....
Arkadaşın aracına maşallah dıyelım ama keşke paylaşım amaçlı yazsaydın hava atmak amaçlı değil cunku mesajların bu edada ee durum bole olunca tabıkı ınsanlar ters cevap yazabılırler halıyle...İzzetı ornek almalısın bence :)
Eserim bende kaç cmlık yay var :D:D:D
Symbolün fotoları yok:):) ekliyim mi:)
Edit: Bulamadım:(
hehehehe :)
eser abi anlamıosn cliodan hala koyuosn ya:D bak arkadas çekmiş farlara en kalitelisindn folyosunu uzun suredir bu model gezio şimdi motor dio motoru bitirene kadar piyasada clio kalırmı o şüpheli..
Dediklerimin hepsi 100% doğrudur. Elimde o zamandan kalan belgeler (email trafiği ) mevcuttur. OMP ihracat müdürü Marina Sonzini, bizzat buraya gelip o çan çin çon yayları benden alıp orjinal OMP yayları hediye etmiştir.
Kendimi bir an Kemal Kılıçdaroğlu gibi hissettim.