-
İçindeki ve etrafındaki gerçek karbon unsurları açıkta bırakmış olmaları çok güzel bence
Hele o kapı eşiği :)
Monokok karbondu di mi bunun şasi?
Bu arada bazılarında düşük viteslerde dışarıdan saçma sapan bir şakırtı şukurtu sesi geldiğine şahit oldum nedir ne değildir acaba?
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın :)
-
maşallah abi çok beğendiğim bir araba.
nazar değmesin.
-
Maddiyatım izin verse almak istediğim bikaç arabadan biri, nazar değmesin maşallah
-
Maşallah, keyifle, güle güle ve kazasız belasız kullanın.
-
Tesekkur ederım arkadaslar iyi dılekrınız ıcın.
Alıstım sayılır,uysal bır spor arac yada 10 sene oncesının superspor performansı var dıyım :)
Artık gıdısıne alıstım,suan keyıf asamasındayım. Yakında piste cıkaracagım ınsallah.
-
-
Nice mutlu günlerde kullanın.
Sizde kibirden eser yok.
İstanbul park ta izlemek keyifli olacaktır. Videolarınızı fotoğraflarınızı bekliyoruz.
-
fk2 yi sattınız mı acaba?
-
Çekimleri cep teliyle yaptim,aklimda ki ile cektiklerim arasinda buyuk fark var malesef :(
Fk2 kasim ayinda satildi.
Fk8 duruyor.
-
abi şahane duruyor güzel günlerde turlat :)
-
Araba çok değişik, kazasız belasız binin.. borusanın test sürüsüne yazılmıştım işlerden gidemedim...
Konu sahibine kibirli yazan ve savunan arkadaşlar konu sahibinin kibirli olduğu tartısılabilir ama bu sizin haset olduğunuz gerçeğini değiştirmeyecektir =)
-
Abi hayirli olsun her sene degisik araclarla berabersiniz. Ama fk8 gozumde i8 den daha guzel daha ayri duruyor. Ikisine de masallah
-
Kibrin anlamını bilmeyen ya da gerçekten kibirli kişilerle karşılaşmamış insanların "kendince" bu sıfatı tanımlamaya çalışma çabası enteresan..
Ben de Murat ile tanışmadım ama kibirli birisi olduğunu düşünmüyorum. Yıllardır çok fazla konudaki yazdıkları ile kafa yapısını az çok tahmin eder oldu burada bir çok kişi..
Kibir falan diyen arkadaş..
İnsanları tanımadan oturduğu yerden göbeğini kaşıyarak, "ahanda sen kibirlisin" diye yazıp çizmek çok ayıp!
Yüz yüze geldiğinizde yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri buradan yazıp çizmeyin adamlık bu değil!
----------
Murat güle güle kullan çocuğu.. Çok yakışıklı bu kasalar..
Konfor ve malzeme kalitesini çok eleştiriyorlar senin yorumun ne?
-
Sayfanın admin i olsam,konu dısı gereksız yazıları sılerdım. Ama insanlar boyle,karakterleri yazılarına yansıyor. Beni tanıyanlar(sevmek zorunda degıl) yada sevenler cıdden sacma buldukları ıcın yazmıs. Ellerine saglık ama degmez.
-
Malzeme kalıtesı bmw standardının uzerınde,konfor halıyle bıraz eksık ama cok da batmıyor ınan.
Tıpı cok futuristik,ya sev ya terk et durumu bıle olabılır. Ama suna emınım,10 sene sonra hala guncel kalıcak cızgılerı.
Buarada turkıye de fazla tanınmıyor ama Almanya da bu aracın fıyatları 911 turbo ıle neredeyse aynı,gt3 den vs pahalılar.
-
hayirli olsun çok özelinin bir araç secimi yapmışsiniz yine...
-
güle güle, kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
-
Tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın....