Jantları hiç beğenmediğimi söyleyip,galerici kıyak mı yapmış,kazık mı atmış bilemedim. Orijinal haline dönmeniz dileklerimle.
Printable View
Jantları hiç beğenmediğimi söyleyip,galerici kıyak mı yapmış,kazık mı atmış bilemedim. Orijinal haline dönmeniz dileklerimle.
Jantları görünce hüngür hüngür ağladım iştahım kesildi :( kazasız belasız başka jantlı sürüşler dilerim
Galerinin kıyağı fena olmuş gerçekten. Geçmiş olsun.
Jant konusunda replika yerine orjinal jantlarını takarsanız çok daha güzel olur.
Abi hayırlı olsun biraz tuzlu olmuş ama en azından pes etmemişsin. Jantlar bence çok güzel durmuş Xxr 527 mi ? Ve biraz daha basılsa daha güzel oturur diye düşünüyorum kazasız belasız...
Teşekkür ederim:)
Teşekkür ederim.RS jantları güzel ama şuanda düşünmüyorum belki ileriki tarihte .
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :). Galerinin kıyağı sadece fiyattan yana oldu başka bi işimiz olmadı zaten kendileriyle .
Teşekkür ederim :)
Kendi jantları pek hoşuma gitmiyor aracın.Dediğim gibi galeriyle tek işim fiyat konusunda oldu :) Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Jantlar xxr 527 ye benziyor ama değil.Tamamen tesadüfe depoda bulduğumuz bir jant oldu.Eibach yay var 3.5 cm lik şu anda bu yeterli.İlk aldığımda kendi yayları preslenmişti otoparka girerken vs zor oluyordu şuan benim fikrimce ideal kıvamda ama biraz daha basık olsa bencede güzel olur :)