Malesef öyle abi :) Arabanın fabrikasyon camları yeşildi kelebekleri yeşil bulamadık. Onuda yakın zamanda çözmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.
Printable View
Maşallah Allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla binersiniz inşallah. Araba buram buram emek kokuyor Maşallah.
Benim naçizane yorumum, jantlar maalesef aracı basit göstermiş, krom bbs ya da farklı bir oem jant ile çok daha güzel olacağına eminim.
Güle güle kullanın.
maşallah araç Ankara işi olmuş, Allah kaza bela vermesin inşallah :)
aracı aldığınız ilk zamandaki borbetleri daha çok yakıştırıyorum ben araca ama tabi tercih senin. tamponlar ve cam çıtaları krom olacaksa borbetlerın çemberlere bi fırça polisaj çektirmek şart sonra ince ince piyasa :) yaza etlik bp tarafında selamlaşırız umarım :)
Maşallah kazasız belasız, emeğinize sağlık. Üzerindeki Borbet'leri beğeniyorum ben, E30'a yakışıyor.
Çok teşekkür ederim. Umarım selamlaşırız :) Bol bol benzin alacağız gibi gözüküyor zaten :D Çemberlerde polisaj var zaten ama tam belli olmamış fotoğraflarda ve araba tozlu. İlk borbetlerin boyası oldukca kötü durumdaydı bunlar sıfır diyebiliriz ama onlar dursaydı bile kapaklarını yine değiştirirdm :D
Çok teşekkür ederim abi,cümlemize :) Borbetleri bende seviyorum eskileri hatırlatıyor gibi geliyor bana :) Hatta bazı abilerim eskiden borbetli e-30 üzerine fiyat farkı koyardı diyor :D