Maşallah kazasız belasız kullanın
Printable View
Maşallah kazasız belasız kullanın
Kanka maşallah :)
Hayırlı olsun abi hem ufaklığa hem arabaya :)
Donanım olarak güzel ve doğru seçim olmuş :)
kesınlıkle harıka donanım en şık olan bmw modelı bence hayırlı olsun kazasız belasız
piyasada alınabilecek en temiz bmw paketidir resmen luxury line ,gençlerden uzak :)
hayırlı olsun abi güle güle kullan nbt ve cruise ekledinmi eksiksiz olur jant istersen de style 397 güzel durur ,sağ sol tek çıkışlı 340i egzoz çıkışıda yapabilirsin
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum :)
Maşallah, kazasız belasız sürüşler :)
hayırlı olsun bro
Valla bende çok memnunum yakıtına inanamayacaksın ;)
yavuz abi araç hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun, yeğenimizde sağlıkla gelsin
Abim hayırlı uğurlu olsun. Maşallah kazasız belasız. O.z jant satan bi tanıdığım var istersen bi konuşim onunla bi jant yapalım buna :):):)
Abicim hayırlı olsun kazasız belasız :)
Maşallah kardeşim güle güle kullanın :) Ama asıl güzel haber ailenin büyüyor olması :) çok tebrik ederim sağlıkla gelsin dünyaya inşallah.
yavuz güle güle kullan :D
Abi güle güle kullan, maaşallah.
heheyt be nerden nereye, eskiden olsa GERMAN STYLE için hangi ebat taksak güzel kavun olur, air'i kime yaptırsak diye kafa patlatıyor olurdun, yaşlandın Dıragır abimmm :D
Çok sevindim bebek haberine, şimdiden Allah bağışlasın, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin, bahtı da açık olsun, analı babalı inşallah :)
Arabanı da ağız tadıyla kullanmak nasip olsun, kazasız belasız. Çok klas duruyor valla çıtır çıtır mıncıkla genel havası aynen böyle kalsın derim ben de senin düşüncenle paralel :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullan yavuz çok güzel.
Maşallah çok güzel kazasız belasız sürüşler dilerim
hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı olsun, ben olsam düşünmeden yeni nesil NBT taktırırım , arabanın havası değişiyor , bir de aracınızda harman kardon var , ses kalitesi inanılmaz fark ediyor.