Maşallah maşallah.
Nadir ve güzel bi renk. Kıymet görecek ellere geçtiğini görmek çok güzel. :)
Printable View
Maşallah maşallah.
Nadir ve güzel bi renk. Kıymet görecek ellere geçtiğini görmek çok güzel. :)
Teşekkürler :)
Eyvallah sağolun :)
Eyvallah kardeşim :) Senin fotolarınla daha da güzelleşiyor. Tekrardan objektifine sağlık :D
Çok sağol kardeşim. Elimizden geleni yapıyoruz :)
Eyvallah teşekkürler :)
Teşekkürler sağolun :)
böyle bir aracım olsun isterdim açıkcası harika görünüyor maşallah kazasız belasız binmeniz dileğiyle
jantlara bayıldım masallah :)
her şeyiyle muazzam duruyor, maşallah kazasız belasız
Hayırlı olsun çok güzel ve orjinal bir araç kazasız belasız kullanın. Yalnız bu orjinal görünüme yine orjinal e34 jantlarından biri daha hoş dururdu diye düşünüyorum özellikle arka lastiğin çamurluk dışına taşması biraz göze batıyor.
Güle güle kullanın.Nacizane bi style 32 veya 17inç style 5 ile daha bi bmw olurdu ama...Maşallah...
Maşallah, Allah kaza bela vermesin .
Bugün de tedavi olduk çok şükür. Kocaman Maşallah aracınıza kazasız belasız dokunuşlarla çiçek olmuş :bravo:
kocaman maşallah, renk, jant ve dirilik on numara ...
renk çok güzelmiş. güle güle kullanın.
Senin e34 ler her zaman ayrı duruyor. Güle güle kullanırım inşallah :hehe::hehe::hehe::hehe:
Buradan da bir kere daha maşallah Yekta Abi, arabamın orjinal haliyle alakalı kafa karışıklıkları yaşatıyorsun bana. :)
Maşallah renge bayıldım. Tam olması gerektiği gibi süpersiniz ellerinize sağlık.:bravo::bravo::bravo:
Maşallah çok ıyı...
Masallah yekta abi araba canlida fotolardan daha iyi duruyor insallah bunuda elinden zorla almazlar
Eyvallah kardeşim sağol :) Biri alacak gidecek illaki. Cefasını ben çektim sefasını alan sürecek her zamanki gibi :)
Eyvallah sağolun :)
Eyvallah kardeşim. Orijinal hali de bir başka :)
Teşekkürler. Seni e34 sahibi yapmadan bırakmıcam e34 almayı :D
Tedaviye yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
Daha önce orijinal jant tercih ettim genelde. Bu sefer de böyle olsun dedim :)
Arka lastik değil de jant dışarda. Lastik dışarda olsa kötü dururdu evet. Ben bu tarzı hep sevmişimdir.
Eyvallah :)
Yalnız değilsin :)
Teşekkürler. Daha güzeli sizin olur inşaallah :)
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Çok diri ve temiz duruyor, böyle güzel araçları forumda görmek insanı mutlu ediyor..
Böyle bişey olamaz gerçekden kocaman Maşallah yaa şahane yemin ediyorum koy karşına geç otur izle velinimet bulmuşsun resmen (: