Maşallah kazasız cezasız...
Kayseride mahallemde bir tane görmüştüm cool cok cekici ve özel duruyordu buda öyle görunuyor,ayni araç olma ihtimali varmi :)
Printable View
Maşallah kazasız cezasız...
Kayseride mahallemde bir tane görmüştüm cool cok cekici ve özel duruyordu buda öyle görunuyor,ayni araç olma ihtimali varmi :)
Gayet sade ve şık maşallah kazasız belasız
Maşallah çok tatlı dokunuşlar yapmışsınız, bende 2 sene bindim 2005 modeline çok keyifli ve dikkat çekici bir araba gerçekten, konusu var forumda. Filtre yoksa kesinlikle açık hava filtresi takın efsane bir ses veriyor her yerde basasın gelir :)
Çok merak ettiğim almak istediğim araçlardan biridir. Performansı yakıtı yol tutuşu falan nasıl bunların ?
Araba 2 senedir bende dediğim gibi, motordan başıma hiç bi sıkıntı açmadı, performans olarak aynı speclerdeki hondaları vs şaşırtıyo yani:) yol tutuşu çok iyi değil virajlarda korkutuyo, yakıtı da güzel üzmüyo.
Ben farklı olduğu için de seviyorum bu arabayı, artık hondayı corsayı heryerde görebiliyoruz zaten.
maşallah
satarmısınız aracı ?
Maşallah çok güzel duruyor :)
Far karartma ile ayna kapakları ve jantlar tungsten gri yada gunmetal olursa çok güzel görüntü yakalanabilir. birde paçalıkları sökerseniz araç çok daha diri durur :)
maşallah kazasız belasız kullanın..
Jantlar da siyah olsa, farlar kararsa, hayat bayram olsa...
Kazasız belasız maşallah :)