Maşallah araba kendine gelmiş, güle güle kullanın. Her şey olması gerektiği gibi.
Listeye bence egzoz ucunu da ekleyebilirsiniz eksik duruyor. Bir de 96 panjur takmayı düşünebilirsiniz bence.
Printable View
Maşallah araba kendine gelmiş, güle güle kullanın. Her şey olması gerektiği gibi.
Listeye bence egzoz ucunu da ekleyebilirsiniz eksik duruyor. Bir de 96 panjur takmayı düşünebilirsiniz bence.
Hakettigini bulmuş gercekten.. çok güzel olmuş 90 ların araclari bi baska oluyor gercekten.
Tavan gözüme çarpti birde kolcak diyecektim listedeymiş..
MAŞALLAH MAŞALLAH
Teşekkür ederim aklıma gelmeyen bazı eksik parçalar var onlarıda sizler söylüyorsunuz teşekkür ederim tekrardan :)
Teşekkür ederim sağolun :)
Çok teşekkür ederim Melih abim imkanlar el verdiği sürece oem'den fazla uzaklaşmadan bişeyler yapmaya çalışıyorum :)
Çok teşekkür ediyorum sağolun sadelikten yanayım zaten. Evet küçük yuvarlak bi egzoz ucu olabilir. Usdm panjur bakıyorum bu aralar. :)
Çok teşekkür ediyorum sağolun :) Maddi durumu toparladıktan sonra listemdeki yazdığım şeyleri yapıcam henüz detailing işleri yapılmadı zaten etrafındaki göçükleri ve koltuk kumaşlarının onarımı yapıldıktan sonra detaylı temizliği ve boya koruması yapılacak.
Hiç bir sorun sıkıntımız kalmadı çok şükür cilamızı atıp keyifle geziyoruz :)
Maşallah çok güzel dokunuşlar yapmışsınız. Allah kaza bela vermesin
Masallah kazasiz belasiz. Cok guzel olmus
Araba ciddi anlamda kendine gelmiş.
Özellikle koltuklar sıfır gibi olmuş.
Kazasız belasız sürüşler dilerim..
Araç kendine gelmiş maşAllah. Jantlar kalıcaksa eğer spacer atılabilir bence. Kazasız belasız sürüşler.
Bi maşallah da benden, araç yeniden canlanmış sanki.
Çok teşekkür ederim sağolun fakat koltuklara detaylı temizlik ve kumaşların onarımı yapılmadı :)
Çok teşekkür ederim. Enkei almadığım sürece bu jantlarla devam edicem, evet arkalara spacer düşünebilirim tekrardan teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, ama henüz bitmedi işlemleri fakat şu anki hali bile eski haline göre tatminkar oldu :)
Maşallah Arac Can bulmuş Eline Sağlık Kardeşim, Bende de şuan otomatik Hb var keyifli araç
maşallah araç yapılan dokunuşlarla gençleşmiş :)
vallahi böyle bir araç arıyorum bende ama bulamıyorum hani böyle teyzeden amcadan , iyi denk gelmiş size
Maşallah çok güzel toparlanmış araba, arabalarına bakmayan leş hale geitrenlerden nefret ediyorum. Hayat bulmuş hondanız, rengide çok hoş. Kazasız belasız :)
Gözlerim kamaştı be kocaman Maşallah
Maşallah sıfır gibi, bulabilirseniz orjinal vti jantı cok güzel olur
Maşallah çok şirin tatlı bir araç olmuş emeğinize sağlık, kazasız belasız sürüşler dilerim.