Maşallah kazasız belasız. Aynı durumu F7R da yaşamış aynı arabayı 3 kez alıp satmıştım. Dördüncüye tekrar alacakken kısmet olmamıştı :D
Printable View
Maşallah kazasız belasız. Aynı durumu F7R da yaşamış aynı arabayı 3 kez alıp satmıştım. Dördüncüye tekrar alacakken kısmet olmamıştı :D
megane rs 3 cup sahıbı bırı olarak,kondısyon ve gorselı gercekten cok guzel, çok keyıflı araclar.
ıyı gunlerde kullanın.
Ben hiç tro kasa megane coupe binmedim ne diyo bu :D @Berkan
Sen şu 2 farklı arabadan olan pert 106gti 2 parça değişenli diye millete sattığın hikayeyi anlatsana.
Hayirli ugurlu olsun , tekrar bulustunuz :)
2 kez aynı arabayı satıp, üçüncü kez yine gidip aynı arabadan alınca baştan acaba bende mi bi sorun var da takıldık buna demişliğim çoktur.. :D
Kim bilir; belki de var(dır) bi arıza :D
Ama benzer reaksiyon ve hareketleri hem yurtiçinde hem de yurtdışında görünce insanın içi ferahlamıyo değil yani.
Kıssadan hisse; alışkanlık yapıyo bu meret. Kimi araçlar gibi bi nazarlık bile takınca belki +10/15 hp alınmıyo ama sevdiriyo işte kendini namızsız :D
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
bence gümüş tonlarında olmalı jantlar
https://i.hizliresim.com/r1WPzB.jpg
Kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Ben de bir daha satmak istemiyorum. keyfim yerinde. umarım satmak zorunda kalmam :)
Uff, sizinki de efsaneymiş. tanışmak kısmet olsa keşke :)
Teşekkürler
Evet geldi yine bizim mavi boncuk geri. Şu anda her şeyi ile stok. senin İstanbul'dan aldığın kıvamda . Hem sessiz, hem hızlı. Üzerindeki tek modif, amfisi hariç senin taktırdığın ses sistemi :)
:):) Kafalar aynı desene. Senin matador ile yanyana getirelim artık şunu. Ortada Eskişehir'de buluşalım :)
Teşekkürler.
Belki bir 18" jant alma ihtimalim var. Şimdilik beklemeye aldım. Ama orijinal rengi de güzel duruyor vallahi. bakacağız artık.
Teşekkürler.