Opera evet.
CID ekran H kasa Astra'larda bulunmaz nimet.
Printable View
tşkler bilen varmış :)
CID ekran bende de var ancak Cdc40 Opera teybi söküp CD30 Mp3 teyp takmışlar bir şekilde Cdc40 bulup orjinaline dönmem lazım canımı sıkıyor CD30. 2009 GTC ler standart olarak CID+Cdc40 Opera ile geliyormuş, onu bir teyit etmek istedim başka 2009 bulmuşken :) 2009 baya nadir.
fark nedir mesela ? Çünkü satılıklarda bazılarında 2009 modellerde 2008 çıkışlı 2009 yazılan arabalarda renkli ekran yok. Sonradan renkli ekran takan çok var :)
09-02-2010 ilk tescil tarihi benimkisi :)
2009 ve 2010 modellerde renkli CID ekran ve Cdc 40 opera teyp standart. Önceki yıllarda CD 30 Mp3 teyp ve GID renksiz ekran var.
Renkli (CID) ve renksiz (GID) ekranın fonksiyonları aynı. Renkli olana ekstra navigasyon, video, dokunmatik gibi özellikler kazandırılabiliyor ama çok zahmetli.
Teyp olarak da Cdc 40 Opera daha güçlü ses çıkışına sahip ayrıca 6lı cd changer, grafik ekolayzır, şarkı listeleme gibi fonksiyonları var.
Şöyle bir foto bırakayım o zaman.
Screenshot by Lightshot
Hımm ozaman bu bendede yok :) telefonla arama fln :) Navigasyon ve lastik basınçlarına kadar gösteriyor diye biliyorum :)
bu hangisi şimdi :D
Tamam bu arabayı biliyorum. Sedan astra araba Opc kadran selamlama ısıtmalı koltuk vs derken tr'de en dolu arabayı yaptı. Ankaralı kendisi :)
maşallah zamanında forumdan sinan da vardı çok ugraştı çok koçturdu benimde binmişliğim var çok zevkli bi makine
Benim operayı söküp cd30mp3 takmışlar işte sorun orda :)
Benim ekran ve teyp şu şekilde şuan ama cd40usb veya cdc40opera bulur bulmaz değiştireceğim.
https://i.hizliresim.com/Ov9gj3.png
Seninkisinin aynısından bende var :) Versiyon yükseltsek olmuyor mu :D
Arabanıza hayran kaldım maşallah tek kapı astranın arkadan görünüşü harika çok güzel araçlar kazasız belasız binmeniz dileğiyle....
güzel araç..