Çok sağolun :)
Biraz kafa utuledik ama olsun , teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim :)
Ben de çok seviyodum buguneymis nasip :)
Sağol kankam. Dediğin gibi sw olması can alıcı nokta oldu. Sedan olsa gerçi bu kadar da temiz kalmazdı :)
Türkiye'de sevilmeyen araçlardan ama ben de seviyorum teşekkür ederim :)
Çok sağolasın hacı :)
Valla arkadaşlarla dalga konusu oldum zaten ne zaman evleniyosun diye :) Allah size de nasip eder inşallah :)
Pasta cila yapılmış şimdilik iyi ama havalar kötü olduğu için yikatamadim bile :)
Sağol canım :) Sen bana powershop stickerlerini yolla ben onları da yapıştırırım :)
Teşekkür ederim , dediğiniz gibi olsa güzel olurdu ama tavan kumaşı sarkma vs gibi sorunlar baş göstericekti ki yaşı da bir miktar var sorun çıkarma olasılığı da yüksek :)
Belki Türkiye' de yapılan uygulamalardan dolayı bilmiyorum ama air işine ben hala tam olarak güvenemiyorum. Körüğü patlayan 2 tane arkadaşım var. Yaptırmayı düşünmüyorum. Muayene zamanı da uğraşı cabası. Jantları değiştirirsem Cayenne veya Carrera jantı kovalarım. He ama o da flanşla olacak 1600 kg'ya yakın bir araba da flanş işi beni biraz soğutuyor. İyi firmalar vardır ama şimdilik dursun bahara belki değiştiririm. Far stop işi benimde aklımda havaların düzelmesini bekliyorum :)
Kankam ayrı klasör yaptım sana video atarım bi ara :)
Sağol kanka halledicez boş zamanda.
Aynen hacı pd130 :)