İyi günlerde kullan.
Kimse sormamış, sen de söylememişsin ama merak ettim. Kaça mal oldu bu araç orada sana anahtar teslim?
Printable View
İyi günlerde kullan.
Kimse sormamış, sen de söylememişsin ama merak ettim. Kaça mal oldu bu araç orada sana anahtar teslim?
Çok güzelmiş gerçekten. Güzel günlerde kullan. İş varsa bizde gelelim :)
abi kazasız belasız kullanman dileğiyle almanyayı görene kadar beş ve üçü yanlış bir sıfır eksik yazdın falan sandım :D
Cok saolun :D valla neden olmasin
Ya hakikaten saka gibi bende hala alisamadim. Yani baya bir garip geliyor. Keske bizim ulkemizde de boyle olsada herkes istedigi araca rahatca ulasabilse. Su an burada aklimk yitirmemek icin zor tutuyorum kendimi.
Tekrsrdan cok saolun :)
Abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)
Gönlü temiz insana gönlündeki gibi güzel temiz şeyler denk gelir diye savunurum her zaman. Sizinki de öyle olmuş hem evliliğiniz hem yeni yaşantınız hem de yeni aracınız hep mutlu anılarla olsun inşallah
valla super tercih yaptın , zaten istediğini istediğin zaman alabiliceğin biryerdesin bu temizlikte bulabilmen şans gerçekten tekrardan hayırlı olsun almanyaya yolumuz duşunce bi tur atarız ustunu açıp :D
Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin. :D
Abi aynen ve cidden gunluk olarak hic rahatsiz etmeyen bir araba. Hakkikaten kullanisli. Zaten 2 kisiyiz ve 1 orta boy kopegimiz var rahat rahat sigiyoruz icine :D aklimda bir araba daha var onu kendime hedef koydum umarim satilmazda alirim ozaman tam hayallerimden birine sahip olmus olucam.
Instagramdanda gormsutum gittiğini hayırlı olsun Hakan hem araba hem almanya icin. Burda bir pok yok gördüğün bildiğin uzere :D
Birali ve alkol iceren tüm storylerin cok can alici :D
Hakan güle güle kullan bulmuşsun yine Yeşilköy spec teyzeden temiz arabayı :)
Akturdan foto isterim bununla :D Bizim evin arka yolundan :D
keyifli sürüşler ...
Almanya ya gidip japon almak bence kabul edilemez :D Hem yeni yaşamın hem de otomobilin hayırlı olsun çok güzel ve özel.
Berkan Çok saol :D abi baktım çok küfür yiyorum bir ara verdim biralı alkollü paylaşımlara :hehe:
anahtarla poz çekicektimde anlatamadım bu ritüelin neden yapıldığını :hehe: ciddi ciddi Aktura gitme planlarımız var bununla :D
Çok teşekkürler :D
Abi temiz bir linç yedim öyle böyle değil :D Tabi işin özü yeni planlarım yok değil sadece bir iki hedef koydum kendime ondan sonra o beklediğim araba satılmazsa atılıcam üstüne :D Çok saol tekrardan
Hakan hayırlı olsun hem yeni araban hem yeni düzenin.
Bence tam yerini buldun sen :D
Abi çok saol valla alışıyoruz ve zamanda hızlı geçiyor neredeyse 1,5 ay olucak. En büyük sıkıntı İstanbuldan tüm eşyalarımızın gelip kalıcı evimize yerleşmemizdi. O Geçen hafta bitti tabi bu sırada bizde bittik. ancak kendimize zaman ayırabiliyoruz. herşeyi yavaş yavaş yapıcaz halledicez :D Tekrardan çok teşekkürler Özgür.
Seviyorum ya NB de severim NC-2 daha çok severim.
Güle oynaya kullan :) Bunlarda bu goygoy paket galiba senin araba
NB de kilitli diferansiyel ve Bilstein amortisörlü çıkan paket var mı NC lerde vardı, bilgin var mı ?