yOK O kadarda gaza gelme canım SC kit dahagüzel olmaz mı ? LS çok amerikan ruhu gerçi sen amerikan seversin ya :)
Printable View
Ya bunlarda olurdu aslında :D
535
Used BMW 535 station wagon in Waiblingen from € 13,500.-
CLS 350 Shootin Break
Used Mercedes-Benz CLS 350 station wagon in Serravalle - Rep. di San Marino - Rsm from € 18,500.-
bu siteyi buraya bırakır , kafama sıkar giderim :smokin:
KMiata.com - Miata K Series Engine Conversions
Oooo bu şahaneymiş :D Miata-R
Ultimate K24 Miata Swap Package – KMiata.com
kalmadı ciğerimiz vay arkadaş çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını harcayacak bir seçenek daha bulduk :hehe: tabi gelde bunları almana anlat neden motor değiştirdik. burada jant bile dğeiştirsen Tüv e gidiyormuşun onu bir çözmem lazım.
Kardesim basarilar Almanyada umarim kalici olursunuz :)
Baslangic icn guzel tercih, seneye fln daha atarli birseyler bekliyoruz $)
Hakan abi çok güzel keyifli günlerde kullan.
Nasıl bari rahatça sığabiliyor musun içine :D
Abi cidden cok rahat araba. 2 kisi ve full ikea dolusu esya ile cidden rahat yolculuk yaptik. Aldiklarimiz icinde 1 60 55 dolap 5 cekmece raflar cop kovalari bir suru sey vardi :D rahat rahat geldik. Simdiki yolculuk 22 sinde Turkiyeye gelip kopegimizi alip italya ustunden geri donmek. Bakalim nasil olucak :D
Cok saol tekrardan :D
Öncelikle hayırlı olsun
Profilde Münster'i görünce Ocak ayında da 3 günlüğüne filan Vectron Systems A.G.'ye gideceğimi düşününce akşam bi buluşma ayarlayalım diye düşündüm :D
Boncuk valla, pis gozum kaldi abi gruptan fotograflarını attıgında da :D Kazasız belasız olsun insallah
Valla imrendim hem yeni ülke yeni hayata hem mx e...hayırlı olsun keyifli günlerde yakıtı parçayı ıvır zıvırı düşünmeden kullanırsın inşallah o ülkede rahat çünkü :D
meslek nedir birde ? biz en fazla şehir değiştiriyoruz iş için keşke bende almanya amerika filan gidebilsem.
Abi cok saol. Valla dedigim gibi bir yola girdik gisiyoruz. Endustri muhendisiyim oto tamir boyalari sektorunde cqliaiyorum buraya fabrikaya kendi birimimin yoneticisi olarak geldim. Tekrardan guzel guz3l dilwklerin icin cok tesekkur ederim ferhat. Daha iyilerine daha iyi yerlere insallah sizler sahip olursunuz.
iş için almanyaya taşındık demişsiniz ? özel değilse nasıl bir yol oldu ? iş yeri transferi gibi bir durum mu ticaret vs mi ? paylaşabilir misiniz ?
hayırlı olsun hakancım kazasız belasız kullan :)
Çalıştığım şirketin merkezine transfer oldum. bu sebele Almanya ya taşındık. süreç zor olmadı bizim için çünkü bize yardım edecek bir danışmanlık firması atanmıştı ara sıra aksaklıklar yaşasakta halledildi herşey, Bütün bu işlemleri tek başına yapan bir sürü arkadaşım var ne kadar zorlandıklarını tahmin bile edemiyorum.
Halil çok teşekkür ederim :D
Hayırlı olsun Hakan. İş de araba da çok şık olmuş :)
Hayırlı olsun aracınız da yeni hayatınızda :) Araç biblo gibi duruyor, bir tek gözüme takılan direksiyonun sol kısmının aşınması oldu. Km'sine göre fazla geldi biraz :)
Abi çok saol :D içimde yıllardan beri bastırılmış olan japoncu ruhunu zamanla daha iyi ortaya çıkartacağıma inanıyorum :D
aynen benimde tek gözüme takılan yer orası. birde sürücü kolğunda tam olarka sağ kıç yanağına denk gelen ibr aşınma var :hehe: bu aşınmayı bir sürü mx*5 ilanında gördüm ve arabayı aldıktan sonra nedenini anladım :D arabaya binincee kıçın sağtarafından merkez alarak ayakları içeri alıyoruz be orada sürtünme çok oluyor :hehe: Direksiyon içinde Bu yılbaşı tatilinde Türkiyeye gelince acaba tamir yapıyorlarmı veya boyanıyormu diye araştırıcam.
abi kronik sanırım çoğunda vardı. :D
Al yanına bunu da :D
Legacy Gt
Used Subaru Legacy station wagon in Strausberg from € 7,999.-
Used Subaru Legacy station wagon in Gundelfingen an der Donau from € 7,990.-
Used Subaru Legacy station wagon in Strausberg from € 6,499.-
Paralara bak komedi :D
abi asıl aklımda olan süprizi sonuna saklıyorum :D her gün açıp ilanına bakıyorum orada duruyor :hehe:
bencede yapılır ya bakalım bir gelelim sağ salım memleketimizede ondan sonra hemen halledicem detaylı temizlik direksiyon falan :D. Çok saolun tekrardan
Hakancım, güle güle kullan...
Bu arada, hiç LS filan düşünme.
GT2560R düşün...
Valla araba süper sahip olmana da çok sevindim ama ne yalan söyleyeyim oraya yerleşmene daha çok sevindim :)
En azından aradan birileri sıyrılıyor kendini kurtarıyor. Çok daha iyilerini de alırsın zamanla umarım maşallah.
Hayirli olsun hakanim hem is hem araba cok sevindim :)
Sen gittin ares noldu ares :)
Yeni işiniz hayırlı olsun, fotoğrafın kalitesi mi çok iyi yoksa araba mı çok diri bilemedim. :) Gerçekten koleksiyonluk bir araç almışsınız, güle güle binin.
Rica ederim, keyifle kullan.
Bu araçların tek dezavantajı satılamaması.
Birkaç ay kullandıktan sonra "bunu satarsam yerine bana bu keyfi veren başka bir şey bulamam" diyor insan.
Sonra da satamıyorsun.
Bu arada, motor, süspansiyon, fren vs geliştirmeleri yapmak istersen, seve seve yardımcı olurum.
Bu araçta çok küçük dokunuşlar ile çok güzel sonuçlar alınabiliyor.
Görüşmek üzere.