3 kaç bu?
28 mi?
3 kaç bu?
28 mi?
Okumadan imzalamam.....
20 touring ring de keyif verir mi bilmiyorum ama unutmaya çalıştığım touring sevdamı hatırlattı nahlet olsun![]()
260 kadran gorunce 25 sandim ama olsun Almanyada motor problem degil kirilinca 25 takilir 500 euroya
viraj demirleri ve lastikleri, kule gergileri, coilover ile oldukca iyilesecektir. xbrace bulursunuz kolaylikla copte falan. alin takin direk.
bi tik daha ileri gideyim derseniy z3 direksiyon kutusu. oh mis![]()
Valla 25 28 baktim ama dondum dolastim bunu aldim. Aybi fikirdeyim motor hic problem degil. Bizi alsin gotursun iki keyif versin. Baska birsey istemiyorum. Valla her fikir ciddi onemli super liste olmus. Hepsini yapicam buyuk ihtimalle. Bir hayalimde sağını solunu boyatmak onun arayisindayim. Ilk basta nolcak dedim ama gozume batiyor oda beni sinir ediyor.
Valla cok tesekkurler tekrardandaha once motosikletim disinda bi bmw sahibi olmadım. Her fikir ve oneri benim icin ciddi onemli.
Bu arada rahatlikla 200 e cikiyor. 260 a hem benim yuregim hemde arabanin cigeri yetmeyebilir![]()
Konu SULTANOGLU tarafından (04-04-2019 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.
74 model sehpa...
Bu hafta sonu aslinda hockenheimring de oldtimer youngtimer ve motosikletler icin millet buluşup elindeki parcalari sattigi bir pazar tarzi organizasyon yapicak. Buyuk ihtimalle orada olmayi planlıyoruz bu arada
Baya yakin sana aslinda. Gidersek direk haber veririm istersen?
74 model sehpa...
Abi mutlaka git cuma cumartesi pazar 3 gun. Araba parcasindan motoaiklete baya biyuk vir organizasyon bit pazari gibi duaunbama komple parca. Ve firma falan da degil hepsi sen ben gibi adamlar.
74 model sehpa...
Bana e36 323ti için yumuşaklık ayarlı bi coil çözün bari çok şey mi istedim ?Touring için m3 tip salıncak fişeği koyulabilir.
Sanirim en mantiklisi bu. Istiyomusun
Lowtec Gewindefahrwerk HiLOW 4 BMW 3er E36 Compact 0-155mm 0542094 | eBay
Hakan, Agustos 19-24 arasi Berlin ve Hanover, 30eylulde Munih te octoberfest te olacagim haber vereyim dedim![]()
Ayrı bi konu lazım bence bunaInstagram hikayelerini görmüstüm güzel olacak
hayırlı olsun kazasız belasız
![]()
Bu hafta sonu demir testeresiyle kesicem. Gordukce sinirleniyorum) cok saol abi.
Abi gel gellutfen haber ver birde gelmeden burada havada kalmasin
Abi sorma tutamiyoeum kendimi. Gece 1 2 de uyudum surekli parca bakiyorum. Ne olabilir ne yapabilirim diye. Eglenelim keyfimiz yerinde olsun yetercok saol halil tekrardan.
Bencede ya bir kac sey daha ekliyim sonra ayrica bjr konu acicam buyuk ihtimalle. Col saol abi tekrardan![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)