bu kumhoların şehir içi performansını ve kullanımını çok merak ediyorum.ilerleyen zamanda kullandıkça yazarsanız sevinirim.ayrıca jantlar kötü durmamış.kazasız belasız kullanın
Printable View
bu kumhoların şehir içi performansını ve kullanımını çok merak ediyorum.ilerleyen zamanda kullandıkça yazarsanız sevinirim.ayrıca jantlar kötü durmamış.kazasız belasız kullanın
Aracın içi harika... Maşallah.
Allah kaza bela vermesin maşallah.
Çok beğendiğim araçlardan biri. Kumhoları bende merak ediyorum :)
Ben de günlük aracımda daha 2 hafta önce v700'lere geçtim. Virajlardaki tutuşu beklediğimden çok çok iyi, daha önce böylesini deneyimlemedim desem yeridir.
Çok kolay da ısınıyor, o sebeple günlük kullanımda sıkıntı yaratacak bir durum da olmuyor.
Güle güle kullanın şimdiden.
Maşallah, kazasız belasız, herşey olması gerektiği gibi "tam hızlı aile arabası"
Sadece beyazı sevmiyorum ben bu arabada nedense.
Son jantlar güzel olmuş, ama araç yüksek kalmış. Ona da bir el atsanız müthiş olacak.
Güzel günlerde gazlayın :)
değerli yorumlarınız icin tesekkürler arkadaslar..
aslında 19 lara oranla tavandan zemine daha yakınız suan :) tek basıma cok nadirdir arac ile a noktasından b noktasına gitmem. %90 aile/coluk cocuk ile beraber geziyoruz o yuzden yay vs sıkıntı olur coil yapalım desek dunya para simdilik bu sekilde devam :)
Maşallah.. ufak ufak mal şekilleniyor...
Yükseklik park halindeyken yağ değişimine katkı sağlamak için sanırım :)
kazasız belasız sürüşler dilerim ;)
ilk okuduğumda bu alla alla yanlış yazmışlar vrs ne falan dedim sonrada girdim okudumki araba rs'in dizeliymiş :)
slick-semislick lastiklerle yağmurda çok dikkatli olun , özellikle yağmur yeni başlağında..
geçen bir arkadaşım pirelli trofeo ile öyle saçma bir kaza yaptıki düz yolda 20 ile giderken kaldırıma çıktı travers eğildi büzüldü direksiyon kutusu kırıldı bişeyler bişeyler...
bu lastiklerde su tahliyesi pek olmadığından hızlı kontrol kaybettirebiliyor ;)
geçen sezon full v70 kullandım
soğukken çok tehlikeli ama ısınınca yağmur vs farketmiyor gayet tatminkar :)
Selamlar , öncelikle hayırlı olsun. Aracı epeydir takip ediyordum, sahibi sürekli belli dönemlerde ciddi fiyat kırıyordu. Açıkçası niyetlenecek bir dönemde olsaydım kaçırmazdım, bizden birinin almasına sevindim. Stock olarak biraz yavaş ama yazılımla daha keyif verir hale gelmiştir. kıvamında Umarım 2 haneli bir rakama çekebilmişsindir fiyatı :)
ben arabayı hiç takip etmedim. ihtayacım olan arac genis-4 kapı-otomatik ve buyuk bir bagaj hacmiydi. countryman S den donup bu arabaya yoneldim ve kafamdaki rakamı vatandasa soyledim oda ık bık yaptı ama sonrasında okey verdi.
bu arabanın 2 haneli rakamlara inmesini beklesem yada o tarz bir hedefim olsaydı emin ol sahibi ben olamazdım. yiğidi oldur hakkını ver, bu arabanın hakkı 2 haneli rakamlar değil.
hayatımdan memnunum gecen bi izmite gittim geldim 100 sabit 4.5 yaktım basıncada gidiyor. frenleri cok iyi daha pist vs eglenecez :) donanım desen gayet yeterli iyiz yani buna sukur.
allah daha iyilerini size nasip etsin.
Alet çok güzel maşallah.
Ama jantları keşke hiç sökmeseydiniz, hele ki o jantlar için... Bence olmamış.
Kazasız belasız kullanın aracınızı. Jant bence de aracın görüntüsünü bozmuş umarım yakında tercihinizi o.z.'lardan yana kullanırsınız :)
TR şartları ve milletçe yaşam stilimiz açısından bakıldığında son derece doğru bir tercih.
Geniş hacim, geniş bagaj, tatminkar performans. Daha ne olsun. 3ü bi arada. :)
Güle güle kullanın.
Bi dönem ben de niyetlendim ama tam parayı denkleyecem edecem derken, ha bugün ha yarın gidip satış işlemini yapacam derken 2 günle elimden kaçırmıştım. Hayırlısı tabii. :)