....güncel fotoğraflar eklendi....
Hatırlayanlar olacaktır,yaklaşık 4 ay önce BMW F10 5.20i almış, fakat bir türlü ısınamamıştım. Aslında araç ihtiyacım olan herşeye sahipti, donanım,kalite,şekil,genişlik vb.., performans anlamında da tatmin ediyordu,ancak nedendir bilinmez yerine Pick-Up, SUV tarzında araçlar bakmaya başlamış, hatta "Araç Sorgulamaları" konusunda da bu sınıf araçlar için bir konu açmış, genel bilgi almak istemiştim. Kaşıntı tutmuştu anlayacağınız.
İşler planladığım gibi gitmedi, aklımda hiç mi hiç olmayan, tamamen fantezi olarak gelişen olaylar neticesinde tekrar hızlı bir araca kavuştumSUV dan Pick-Up dan nasıl bu noktaya geldim derseniz, inanın bilmiyorum. Düğünden sonraki sabah uyanıp, "ne içirdiniz lan bana?" diye soran damat gibiyim. Kısaca özetlemek gerekirse, yaklaşık 4 senedir spor, uğraşabileceğim, hızlı - ve bu denli hızlı ilk defa - o eski günleri hatırlatan, ve kullandığınızda insanın içinde heyecan uyandıran bir araç kullanmamıştım. Bir kere sürdüm sadece, ve eski günlerimi hatırlattı bana ,sonunda da amaan ölümlü dünya, yapıştır gitsin diyerek almış oldum. Üstelik 4 ay sonra ailemize bir de bebek geliyor, ama nato mermer nato kafa
Açıkçası alırken ne araç ne de model hakkında en ufak bilgim olmadan, tamamen spontane aldım. Plakası ilk plakaymış, belki tanıyanlar çıkacaktır. 32.xxx km'de, özellikle dış renginden dolayı çok beğendim. İçi - direksiyon ve göğüs kaplamalarını, kapı trimlerini- karbon kaplamışlar, gayet de güzel olmuş. Onun dışında Dr.Ecu Stage 2 yazılım , İskender egzoz, downpipe, son susturucu olarak varex tarzı bir şey, birkaç forge silikon hortum falan filan var.
Son derece amatörce, kullandığım süre zarfındaki gözlemlerimi aktarmam gerekirse, gidiş olarak bu zamana kadar kullandığım hiç bir araç gibi değil haliyle. Oldukça hatta baya güçlü, kafadan kayan saçma sapan bir araç gibi. Yol tutuşu muazzam, tabi ilk 3 vitesi saymaz isekVites ve vites geçişleri gerçekten muazzam güzel. Oturuş pozisyonu biraz kötü geldi bana, çok yüksek oturmadıkça hız göstergesini görmeniz mümkün değil, ve onu görünce de çok yüksekte kalıyorsunuz. Malzeme kalitesi standart Japon, çok iyi sayılmaz. Ancak fena değil. İç mekanı oldukça geniş, özellikle arka koltuklar çok geniş. Bagaj da bir hayli büyük ve derin, ancak süspansiyonlar çok sert, günlük kullanımda yoran bir otomobil, bu yüzden tek araç olarak alsaydım düşünmezdim büyük ihtimalle. Berbat bir Android multimedia'sı var, insanı kanser ediyor. Park sensörü falan yok, ancak Allah'a şükür geri görüş kamerası var, Kısaca bu şekilde.
Gece gece otururken sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz. Bu arada fotoğraflar bana ait değildir, önceden çekilmişler. Hesap makinesi ile çekmektense, bunlara bakmak daha keyifli diye düşünüyor, ve iyi geceler diliyorum.
Keyifli forumlar.
Bu da bonus; -garageistinye'ye teşekkür ediyorum.
![]()