Hayırlı olsun kardeş.
Melih daha linç eden olmamış ki? zaten MMT kardeş göğsünde iyi yumuşatıp kendini ii ifade etmiş kardeşim, sen boşa geriyosun kendini ;)
Yav ayıptır be abi, yaşça büyük birisi zaten yorumlara baksana kötü konusmucam da ayıptır abi ya.
14-11-2019, 22:30
K0213
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Yav ayıptır be abi, yaşça büyük birisi zaten yorumlara baksana kötü konusmucam da ayıptır abi ya.
Kaç yılda 13,633 mesaj atmış bir member olarak çok daha kötülerini görmüşsündür, haklısın ama forumunda böyle bir huyu var zaten aynı kültürden olan goy goy yapıp araya karışıyo, olmayan alınıp gidiyo malesef.
14-11-2019, 22:31
Melih-Ö
Alıntı:
K0213 Nickli Üyeden Alıntı
Kaç yılda 13,633 mesaj atmış bir member olarak çok daha kötülerini görmüşsündür, haklısın ama forumunda böyle bir huyu var zaten aynı kültürden olan goy goy yapıp araya karışıyo, olmayan alınıp gidiyo malesef.
Doğru diyorsun abi de hanı goy goy yapacak birsey göremedim ben konuda ondan öyle tepki verdim :)
14-11-2019, 22:36
K0213
Alıntı:
Doğru diyorsun abi de hanı goy goy yapacak birsey göremedim ben konuda ondan öyle tepki verdim :)
genelde araç tanıtırken pek insan görmeye alışmadığımızdan diye düşünüyorum ama neyse bende aradan bir troll yemeden yatıyorum :D
14-11-2019, 22:42
Melih-Ö
Alıntı:
K0213 Nickli Üyeden Alıntı
genelde araç tanıtırken pek insan görmeye alışmadığımızdan diye düşünüyorum ama neyse bende aradan bir troll yemeden yatıyorum :D
Hahahaha :D
15-11-2019, 21:39
Mutlu Değerli
Alıntı:
Aga yorumlara bak. Komedi gibi ya. Adam konu açmış arabasını paylaşmış, saçma sapan dalga geçme modellerine bak, ayıptır kardeşim.
Mehmet abı Maşallah kazasız belasız abicim.
Forumda zaten gevşek bi kitle var, hayatta başka hiç bir amaçları yok sadece dalgadalar