Maşallah , rengi efsaneymiş...
Printable View
Maşallah , rengi efsaneymiş...
Maşallah aracın rengi bilhassa çok güzel. Güzel günlerde binin :)
ooo abi tekrardan hayırlı uğurlu olsun.o Burak'lardan biri bensem teşekküre gerek yok :P iyi duruyor harbiden gelsinde bi görüşelim açtık zaten arayı bu ara :)
maşaAllah abi kazasız belasız. Araç zaten ok gibi senin elinde daha da sivrileşir artık.
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim. Fotoyu paylaşırsan sevinirim :)
Aynen Sleeper olsun benim olsun, arabanın dışına çıkan jantlardan nefret ediyorum hala, biran evvel kurtulacağım :)
Teşekkür ederim.
Meriç sağol kardeşim, senin arabana da maşallah ;)
Eyvallah mokocum, mekanik detayları halledelim el atıcam ;)
Tabi ki ayağının altında bir güç olması güzel, uzun yok çok keyifli gerçekten ;)
Kardeşim çok sağol, ben bir kabasını alayım da yaza doğru bir detailing yaparız inşallah ;)
Teşekkür ederim ;)
Seceresi çıktı ortaya :D
Teşekkürler kardeşim.
Teşekkürler.
Yarın arayı kapatalım, gelmek isteyenleri bekleriz ;)
Sende güzel Burak'lardansın kardeşim, sana da açtık sorduk ama wv olmadığı için girmedin konuya :)
Teşekkür ederim ;)
Mehmet çok sağol kardeşim, bir evo değil ama seviyoruz yine de :D
Teşekkür ederim.
131den sonra bu da güzel olacak.
Hayırlı olsun abi :)
Bir ara iç çeke çeke baktığım araçlardan, maşallah abi evladiyelik e30'da m3 ve touring nirvana zaten :)
Hayırlı olsun abi :) Nasıl bir arabaysa her tipi bir ayrı güzel ya maşallah :)
Hayırlı olsun. Geçmişini filan s.ktir et abi kaç yaşında arabalar mutlaka yaşanmışlıklar olacak :D . Benden tavsiye m2 bodykit fiberse sök at. Sanırım aynı renk başka bi e30sw benim radarımda ama ikinci araç olarak zorladığı için henüz cesaret edemedim.
Furkan Hayırlı uğurlu olsun ;
Sen öölüyü dirilten adamsın bunun içinden geçersin :)
Merakla bekliyorum arabanın son halini
Maşallah ilanlarda görüp bayılmıştım inşallah tanıdığa gider dedim emin ellerde olmasına çok sevindim :)
Sevdiğim bir abimde ikiz kardeşi mevcut touring çok tarz duruyor E30'da :)
https://i.hizliresim.com/r0kRna.jpg
Hayırlı, uğurlu olsun İnşallah :)
İlanda görür görmez, facebook'ta paylaştım. Mevcutta arabam olduğundan satın alamayacağım ama bir tanıdık alsın bari diye..
Bence ekstraları ile gayet mantıklı bir araba. Recaro koltuklar, Kaporta ve boyanın düzgünlüğü + 2.8 olması.
Allah kaza bela vermesin.
Konuyu takipteyim. :)
Abi tam Alman style :D
mükemmel ciddi anlamda bayıldım..
Kazasız, belasız inşallah
Maşallah konu çok güzel olacak belli. Hikayeside on numara ahuaha. :)
Maşallah rengi efsane duruyor :o
Maşallah gayet güzel ve düzgün duruyor. Jantlar ve basiklik araca çok farklı bir hava katmış. bence dış görünümü ile fazla oynamayın derim.