çok güzel maşallah
Printable View
çok güzel maşallah
Acayip hosuma gitti araba, proje ve yapilan uygulamalar :D gule gule kullanin.
Maşallah çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Atmosferik candır ;)
V makinenin tadı da sesi da bambaşka :) Teşekkürler..
Teşekkürler :)
Deri koltukları komple yenilemeyi düşünüyorum. Zaten arka sağ koltukta yırtık var. Kapı döşemeleri hatasız sayılır onlara dokunmam sanırım.
Eyvallah :)
Bence de ismiyle tutulmaması pek alakalı değil. Sizin araç da diri duruyomuş bu arada :)
GLİ stop aslında düşünüyodum fakat biraz bu haliyle kullandıktan sonra sıkılırsam ona geçiş yaparım. Krom çıtaları da orjinal olmadıktan sonra eklemem sanırım. Tavsiyeler için teşekkürler :)
Şans bizden yanaydı güzel bi geri dönüş oldu :) Teşekkürler iyi dilekler için.
Eyvallah sağolasın
Teşekkürler devamı da gelcek inşallah :)
Atmosferik daha önce accord 2.0 kullandım.Şu an 307 1.6 XS kullanıyorum onu da gümrükten aldım :) onun haricindeki tüm arabalarım turboydu. Turbo motora alışınca atmosferik bi garip geliyo bana. Ama hacimli atmosferik bambaşka :)
Böyle ilgiye muhtaç araçları alıp cam gibi haline geri döndürmek cidden gurur verici bir duygu. Kesenize bereket hem özel hemde güzel kondisyonda araç denk gelmiş. Güle güle kullanın takipteyim :)
Aa ben bu konuyu nasıl görmemişim yav:)
Valla iyi ki almışsınız,çok güzel içi olsun dışı olsun gerçekten muazzam duruyor.Kazasiz belasız kullanın,lütfen guncelleyin sık sık:)
Vay beah.. ne denır ki
maşallah...
tedirgin edici bir başlangıç ama sonucu güzel olmuş.
maşallah nerden nereye dedirtti resmen.kazasız belasız kullanın :)
herşey mükemmel kusursuz,yalnızca otomatik olması dışında :(
otomobili manuele çevirme imkanınız varsa çevirin (: , benim parçacıda orijinal maun 5 ileri vites topuzu var , bora için olsa gerek. kusursuz olurr :)
Maşallah. Çok güzel araç gerçekten. 1.6 da olsa zamanında bende çok uğraştım borayla. Çok sevdiğim bir araçtır. Son hali de mis gibi olmuş. Kazasız belasız binersiniz inşallah
Maşallah 2000-2012 arası 1.6 sını kullandık biz de. Çok kahrımızı çekti :D O yüzden Bora nın yeri ayrıdır bende ve çok da beğenirim.
2.8 VR6 tek kelimeyle öffff diyorum :D Kazasız belasız kullanın inşallah ben de çok beğendim aracınızı.
maşALLAH hacim candır ya her ne kadar hacimli araç sahibi olamasamda :D kazasız belasız :)
Evrim geçirmiş resmen :D VR6 çok keyiflidir, kazasız belasız kullanın, orjinal rengi harikaymış
Harika :) Maşallah :)
2003 ten sonra ki Boralarda krom citasi orijinalinde var ustad. Komple citanin yerine degilde govde rengi citanin ust kismina 1 2 cm lik yere. Yalniz orijinali biraz tuzludur.Alıntı:
Krom çıtaları da orjinal olmadıktan sonra eklemem sanırım. Tavsiyeler için teşekkürler
Hayırlı olsun, sıkılmadan okudum tüm yazdıklarınızı :D
tebrik ederim valla, mükemmel gözüküyor son hali.
Amerikan sinyalleri aktif mi :D video isteriz.
Arkadaşlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Yarın bi video koymayı planlıyorum işten vakit bulabilirsem bi cold start videosu gelir :)
Alıntı:
akko tüm donanım aktif en güzeli de amerikan parkları :)
Maşallah çok güzel bir araç sahibi olmuşsunuz, güle güle kullanın.