Maşallah,elinize emeğiniz sağlık.
KAsa zaten çok başarılı,bu haliyle diğerlerinden ayrılarak "Ben buradayım,farklıyım" diyor 100mt öteden :)
Printable View
Maşallah,elinize emeğiniz sağlık.
KAsa zaten çok başarılı,bu haliyle diğerlerinden ayrılarak "Ben buradayım,farklıyım" diyor 100mt öteden :)
bi akşam koltuk ısıtmayı açtık, popo derimiz koltukta kaldı ...
Maşallah Abi çok güzel olmuş
Konudan uzak kalmışım biraz, son sayfaları yeni okudum Yavuz.
Maşallah gerçekten.
Difüzör'ü değiştirmen gerçekten çok iyi olmuş. Alışageldiğimiz kalıpların dışında araçlar her zaman daha mutlu ediyor insanı.
Güzel günlerde kullanman dileklerimle.
sen şimdi diyon ki dragger albayım ile benim yazdığım postlardaki üslup bir heeee mii i?? mesele araba olsa beğenmedim der geçerdi millet ama sen bir tık keko gibi yazdığından üstüne geliyoruz yoksa valla sen de canımız ciğerimizsin .
mesela burda herkes ciddi olduğunu düşüncek , ama ben şaka olduğuna inanmak istiyorum.
@RedEdition34
okuduklarım şaka olmalı, sana daha öncede yapılan yorumlar güzelim arabayı ne hale getirdiğin yönündeydi.Yavuz abinin bmw görünüş olarak standart bir bmw idi (tampon vs ıvır zıvır) .
kendini bir tuttuğun kişiye ve otomobile bir bak.Kendisini biz senelerdir tanırız , yok o yapsaydı ne derdiniz vs işlerini bırak.O prim kasmıyor en azından başkaları gibi. Pohpohlanmaya falan da asla ihtiyacı yok onu da söyleyeyim.
bu adamın amacı yolda ilgi çekmek , milletin yolda boynunu kırmak değil.Ama senin amacın o şekilde sanırım .
"aynen facia derecede modifiye yapmıstım cok ilgi cekiyor begeniliyordu namıssız"
Bu forumu beğenmiyorsan gidebilirsin hatta sen zahmet etme ben de gönderirim.
Arabalarımızın kıyaslanabilecek bir durumu yok. Sen f10 alıp bunları yapsan kimse de seni eleştirmezdi. Zaten rocconun bodykitini de kimse eleştirmedi, element uydurma biyerinden. O şen kerane rengine, eski jantlarına ve airine eleştiri yaptı insanlar bunu sen de iyi biliyorsun.
Beni eleştiren de oluyor, ben takılmam öyle şeylere. 20 yıldır araba modifiye ederim ben ama hiçbir zaman eleştirildiğimde millete hakaret vs etmem laf dalaşına girmem. Arabanı buraya koyuyorsan her türlü eleştiriye açık olacaksın. Bu araba da airli şen kerane rengi olsa emin ol eleştirilirdi.
Cideye gelirsek evet seni gördüm, sahildeki migrosun orda bebek arabası ile bana yol bile vermedin ben şimdi sana forumdan yol versem mi acaba :)
Cami duvarına işiyorsun dikkat et :)
Bu arada cideden nüfus kaydımı aldırmayı düşünüyorum artık. :slomo:
Difüzörle son noktaya geldi artık. Çok güzel oldu abi gerçekten nokta atışı. :)
Başkasının açmış olduğu konuya girip böyle bir muhabbet çevirmek çok manasız olmuş.Yavuzcum dm ni kontrol eder misin rica etsem:)
konu hit oldu madem ;
Nevşehir kozaklıda imara açık 1064 metre kare arsa var satılık değerinde köseoğlu sucuğu ile takas olur.