Hahahahhaha özür dilerim :D
Printable View
Maşallah bakımlı araba her zaman kendini belli ediyor. Kazasız belasız keyifli sürüşler :)
Senle tanışınca kaderi değişmiş arabanın. Eline emeğine sağlık. Senin ona baktığın gibi oda sana bakacaktır.
elleirne sağlık ama spacer ile daha iyi duracaktır
Maşallah kardeşim kazasız belasız kullan.
Maşallah boya kendine geldmiş resmen :cool: Şanzıman yağı ve arka bardaklık için bi ara rahatsız edebilirim seni whatsapptan :) Spacer olayını ben de düşünüyorum uzun zamandır ama bir türlü faaliyete alamadım. Arkalar önlere göre daha içerde kalıyor, 2 cm lik şart gibi belki önler de 1,2 ya da 1.5 luk isteyebilir.
Her güzel şeyin bir sonu vardır diyerek konuya bir güncel çekeyim. Geçtiğimiz hafta 2005 model polo buldum whatsapp muhabbetleri esnasında şakayla karışık ne güzel arabaymış falan derken yusuf ciddi ciddi arabaya müşteri olmak istedi beklediğide bir para vardı hem model yükseltip hem km düşürmek için güzel bir fırsattı neyse bugün polo’ya kapora verdik pazartesi alıyoruz kısmetse :D bora ilanda bu arada düşünen olursa gerekeni yaparız
https://i.hizliresim.com/gaALTZ.jpg
2005 model 63 bin km 1.4 16v 75 hp manuel ilk sahibinden hiç lpg takılmamış
Güzel yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim fakat ayrılık vakti geldi Gökhan’ın dediği gibi elime bir miktar para geçti o yüzden hem km düşürüp hemde model yükseltmek istedim o yüzden borayı ilana koyduk alan kişiye hayırlı olmasını dilerim zaten konuya baştan sona bakılırsa arabayı ticari amaçla almadığım açıkça anlaşılır
Teşekkür eder hayırlı günler dilerim :)
Herkes içim hayırlı olsun yeni konularda görüşmek üzere :D