maşallah :) Üstündeki cıh serisi motor taş gibidir bence asla swap felan yapmayın :) Renk zaten tam retro ,çok çok güzel maşalalh kazasız belasız :)
Printable View
maşallah :) Üstündeki cıh serisi motor taş gibidir bence asla swap felan yapmayın :) Renk zaten tam retro ,çok çok güzel maşalalh kazasız belasız :)
Herşeyiyle güzel duruyor... tebrikler, güzel günleriniz olsun... Adanada bir 1998 lerde moru vardı hatcback kasanın direksiyonunu krom zincirden falan yapmışlardı, hep aklımdadır...
lpg hariç kusursuz duruyor içtende resim isteriz
Massallah emeginize saglık cok guzel olmus cok tarz duruyor. Renk durus mukemmel bayıldım.
C20xe hakkı olur bence de, çok beğendim gerçekten çok diri
Çok güzel görünüyor kazasız belasız kullanmanız dileğiyle daha fazla fotoğrafı hakediyor yalnız.
Maşallah, böyle bir klasik görmeyeli çok uzun zaman oldu...
Derdalan cinsten :) ...
Çok güzel görünüyor araç, güzel günlerde kullanın. Facebook gruplarda satılık 150 beygirlik 2.4 cih motor şanzıman vardı, bu arabayla beraber çok keyifli olur :D
konuyu hortlatayım, burda olduğunu bilsem çoktan yazmıştım :) Bu arada MK1 MK2 commodore yazan dostlar için bir kısa bilgi Opel de MK mevzusu yoktur alfabetik gider kasa kodları. Bu araç da Rekord D kasa Commodore olarak da B kasa.
artık otoparkta sübap ayarı yapmak keyif vermiyor :) hazır set halinde c20xe ya da let elinde olan varsa bana ulaşabilir
https://i.hizliresim.com/ln5eu5t.jpg
vaaaay harbi çok iyi , maşallah , güzel günlerde kullanın
Hay maşallah, çok güzel görünüyor kazasız belasız
bu konu arada kaynamış görmemişim
rengi duruşu parçaları harika
eline kesene sağlık çok güzel , fotolara bakması bile müthiş keyifli
aracın duruşuna bayıldım allah kaza bela göstermesin maşallah daha detaylı iç fotoları merak ettim
çok iyi, let konsepti bozar c20xe daha da efsaneleştirir bence, çok yerinde bir seçim
Gerçekten çok iyi, maşallah Allah nazarlardan saklasın.
Maşallah gerçekten çok şık, uçmasına gerek yok biraz hareketlendirecek bir motorla çok çok daha keyifli olur abi zaten sen de swap işini yazmışsın. Şimdiden hayırlı olsun :)
f20c olsa keşke :)