911 de olur, 912 de olur, 913 de olur
Hepsi olur.
Ne demiş mevlana;
Gel, ne olursan ol gel.
Baran pillisinden kafayı uzatıp ne demiş?
Bende mi?
Mevlana ne cevap vermiş?
Sen değil ulan ayı
Printable View
yaa hakikaten bu sağ direksiyon / ters akış olayına adaptasyon nasıl oluyor?
arada daldırıp ters şeride geçmek , dalıp yanlış kapıyı açıp oturmak falan :D
yaşanıyor mu böyle hadiseler ? :D:D:D
pilli candır :D
atmosferik ratatata da mutlaka şarttır
ama kişinin eli tornavida tutmak zorundadır artık bu saatten sonra
yoksa sanayi esnafının artık eskisi gibi olmadığı gerçeği ile yüzleşmek insanı delirtir
:D hatta şartlar müsaitse alınacak "her işin" arabası 911'dir , markete de gider uzun yola da gider piste de gider :D
Ne dediğinizi anlamıyor ben
https://i.hizliresim.com/pzr3ny3.jpeg
Bu beyfendiyi konudan alır mısınız :D
yaa bu güzel insan "Ne-der-land?"daymış :D:D
"dı yunaytıt kinkdım" değilmiş ki yoluydu direksiyonuydu terste kalsın :D
ben de sana uydum :D:D:D
Karşlılaştırmalı farkların açıklanması mükemmel olmuş, bizim ailede de yaşı ilerleyenler bu araçlara meyil ediyor, epey faydalı oldu bu bilgiler. :)
Sizin deneye deneye alma serüveni çok büyük şans faktörüymüş, işler bayağı rast gitmiş :D
süreci kendime yonttum biraz evet :D
ilk basta farkedilmeyen ama yasadikca kendini gosteren tesla Y / togg t10x farklarina devam edelim :D
-tesla'da dizler saga sola harekette serbest ve rahat , ayrica sagda solda dizin dokunabildigi yuzeylerde sertlik veya sivrilik ya da kose tasarim vs. yok , ama togg'da sag diziniz alttaki ekranin alt kosesine dokunabiliyor , kosesi bir nebze yuvarlatilmis olsa da nal gibi 90 derece ve malzemesi de gayet sert. Bu bolgede diz dokunmalari icin bir kaplama yapilmasi sart , hele ki sort veya ince bir "hasufmen" :D:D:D tarzi birsey giymissseniz diziniz ciddi aciyor , kufur ediyorsunuz son derece icten sekilde :D
-tesla arka koltuk sırtlıklarında eğim ayarı var , togg arka koltuk sırtlığı sabit
-tesla arka koltuklar elektrikli yatıyor-kalkıyor , togg arka koltuklar klasik elle yatır-kaldır modelinden devam :D
-tesla arka koltuklar yatirildiginda bagaj zemini on koltuk sirtlarina kadar tamamen duz ve hatta araca ozel sekilli sisme yataklar var , al-ser-yat cok rahat. Ama togg arka koltuklar yatirildiginda zemin on koltuklara dogru yukari egim yapiyor , tam duz olmuyor , yatak sereyim de boylu boyunca uzanayim deseniz de pek rahat edemiyorsunuz
-tesla on koltuk-bagaj kapagi arasi mesafe , togg'daki mesafeden uzun. bu sayede tesla'da boylu boyunca rahat rahat yatilabiliyor
-tesla icin cok fazla kabin ici aksesuar gelistirilmis durumda , togg icin henuz bu tip modele ozel uretimler baslamadi (toplam satis adetlerinden ve dunyaya yayginliktan kaynakli tabii)
-tesla orta konsol on konsol ile komple birlesik ve orta konsol saklama alani cok cok iyi , togg'da orta konsol vites kolu bolgesinde bitiyor , on konsol ile arasi bos , oraya kocaman el cantalari vs konulabilir (aslinda oraya bir akilli cikip da togg'a ozel tasarim bir kapakli saklama aparati yapsa deli gibi satar)
-ic oturma alanlarindaki saklama alanlarinda tesla cok avantajli , togg bu konuda kapakli alan fakiri
-torpido gozu tesla'da yok denecek kadar kucucuk , togg torpido gozu alistigimiz ebatlarda