Maşallah kazasız belasız inşallah. Hep merak ettiğim konu corsa d opc ile yürüründe çok fark varmı ?
Printable View
Maşallah kazasız belasız inşallah. Hep merak ettiğim konu corsa d opc ile yürüründe çok fark varmı ?
Massallah forumdan birinin alması sevindirdi valla, kazasız belasız cok guzel bir araba.
Hay Maşallah Herşeyiyle 10 numara Dolu Dolu Bi Araç. Kazasız Belasız :)
hayırlı olsun muazzam görünüyor gerçekten, çok keyifli bir araba almışsınız :)
haklısın tabi bu araca bende sanayi ürün olarak tabi edilen düşük kaliteli ürün takmak istemem ama tersine mühendislikve tecrübeleri ile güzel sonuçlar alan işletmeler var çok yabana atmamak lazım derim bir mühendis olarak :) İskender ve onun gibi işinin ehli ustaların önünde spersportlar bile kuyruğa giriyor şu an. ESmotor, PPR Motorsports gibi işini düzgün yapan örnekler ile olarak uzar gider liste. 500 pound yurtdışına vermek yerine feedbacklere göre denenebilir bence de.
Bu arada işletmeyi tanımıyorum THP konusunda işlerini gördüm ve araştırdım sadece ;)
kazasız belasız kullanın, maşallah çok güzel
Maşallah rengi donanımı duruşu ekstraları mükemmel bir araba yapmış. Gerçek hothatch bu oluyor işte.
Nazar değmesin güle güle kullanın.
Burhan hayırlı uğurlu olsun, çok güzel araç. Kazasız belasız :)
Maşalah kazasız belasız sürüşler . Araç ilandayken dikkatimi çekmişti acaba kim alacak diye merak ediyordum forum dan birisinin alması çok iyi olmuş.
Herşeyiyle çok çok güzel ve özel bir araba, maşallah...
Maşallah çok güzel bir araç almışsınız, çok merak ettiğim bir araç benimde.
Öfff çok seksi be:) Kazasız belasız,hayırlı olsun:)
Harika bi kombin, dedikodusu çok dönmüş bi araç :) Maşallah