ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı
Senin yorumuna kadar konuyu bastan okursan 16 post atilmis, genel kani arka diff in iyi durmadigi yonunde ve elestriler seviyeli, sen cikmissin hic tanimadigin adamin dunya kadar emek harcayip elleriyle ugrasip yaptigi arabaya goz kanatiyor diyorsun, yahu ben begenemedim kusura bakmayin de gec, kendinde elestrinin cok sert oldugunun farkindasin ki mesajinin sonuna kusura bakmayin eklemissin, onu ekleyene kadar elestriyi konu sahibinin daha az keyfini kaciracak seviyeye indiremez miydin ??
Senden sonra baska bir cekirdek, kolaci arkadasimiz adamin konusuna kocaman cirkin mi cirkin 30 kilo 20” jantli bir insignianin fotosunu atip boyle yapilir demeye getiriyor.
Kusura bakma kardes biraz daha paraya kiy dogru durust bir jant al arabana, konun yok buradan yazalim, onun uzerine birde enesy arkadasimiz var genel olarak yorumlarini begenerek okuyorum ama resmen mesaji tuz biber olmus diger anti stp ci cekirdek kola tayfasina ilham vermis. Aldigi like lardan da belli oluyor zaten.
Ee karsinizdaki adam da ben degilim bu kadar yuklenmeye verdigi cevaplar bir yerde normal kabul edilebilir. STP den bahsediyoruz, araba camiasinin en sivri dilli adami “bilmeyen varsa diye soyledim”
Ozetle barutun fitilini atesleyince patlamasin diye beklemek aptallik olur.