Vagon maşallah çok şık, Vrs tampon işine bende niyetlendim ama makyajlı kasada aftermarket seçenek hiç yok o konuda kesinlikle şanslısın çok şık olacağına eminim :) Şahine de maşallah tam etiket
Printable View
Vagon maşallah çok şık, Vrs tampon işine bende niyetlendim ama makyajlı kasada aftermarket seçenek hiç yok o konuda kesinlikle şanslısın çok şık olacağına eminim :) Şahine de maşallah tam etiket
sağol abi senin kehribarada maşALLAH.
son gördüğünden sonra çok şey değişti havalar düzelsin bi sanayi günü yaparız :)
amin kardeşim. ALLAH razı olsun.
evet makyajlı kasada aftermarket seçenek biraz daha az. benimde vagon olduğu için arka kısımda malzeme bulmam biraz daha sıkıntılı. teşekkür ederim.
Maşallah nazar değmesin. Kışlık modu da ayrı bir güzel olmuş.
Şahin’e ayrı bir konu açmak gerek bence. Bu ara etiket piyasası daha popüler olmaya başladı.
teşekkür ederim. kışlık modu benimde hoşuma gitti :) müsait olunca şahine konu açmayı düşünüyorum. etiket sevdası hemen hemen cocukluktan beri vardı bende ama bir türlü büzüğüm yiyip giremedim bu işe koruyamam kollayamam uğraşamam vs vs diye aklımdada yoktu almak aniden gelişti ticareti hallettik. yaklaşık 2-3 yıldır etiket işi artık zenginlik işi beyfendi işi oldu çünkü şu anda binek araçlar için konuşuyorum artık herkes 2. arabasına yapıyor bu işi ve artık malzeme bulmak almak ciddi sıkıntı oldu. ufacık parçalara verilen paralar istenen paralar ciddi uçuk. işin içinde olanlar bilir ne kadar pahalı olduğunu baktığın zaman 1 tl den hafif malzemelere 300-400 den kapılar açılıyor :)
maşallah nazar değmesin.şahin lastikleri güzelmiş...
Şayin > Octavia
Octavia çok güzel ama bebeyim Şahin.
İlk mesajdaki fotoğraflar bende görünmüyor sizde görünüyor mu?
teşekkür ederim. :)
benimde bebeğim şahin :)
müsait zamanda açıcam konuyu :) profil foton çok güzel gençleşmişsin abi :)
bendede görünmüyor abi fotolar. imgyukle den yüklemiştim silinmiş sanırım fotolar :(