Hayırlı olsun adaş kazasız belasız.Son dönemin en çok tutulan araçlarından biri sanırım..Tanıdığım bir çok kişi aldı
Printable View
Hayırlı olsun adaş kazasız belasız.Son dönemin en çok tutulan araçlarından biri sanırım..Tanıdığım bir çok kişi aldı
Hayırlı uğurlu olsun emre abi cayenne güzeldi bayağı ama olsun . Bu araç için aklında planlar varmı yada yapmak istediğin yükseltmeler diyelim :)
Bu aralar cr-v arıyoruz ama 4 çeker olmamasına rağmen ciddi aklımızı karıştıran bi model 2008. Maşallah :)
Parasına ve sınıfına göre gayet mantıklı bir araç bence
Bir o kadar da yakışıklı ve donanımlı
Özetle, iyi tercih :)
Keyifli sürüşler ...
Bokum gibi araba @ghent
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...yeni 508,3008 ,2008 bunlar çok başarılı gerçekten
Maşallah kardeşim güzel tercih :)
Teşekkür ederim adaş, gerçekten yok satıyor şu ara :)
Sağolasın kardeşim, pek birşey yok açıkçası yapılacak, APP plaka aldım bir tek şu an için :D
CRV ile arasında oldukça fazla boyut farkı vardır, ancak çekirdek aile iseniz yeterli gelir :)
Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim ^^
Eyvallah karşim. Bimukabele senin ki de öle :D
Teşekkürler, güzel bir çizgi tutturdu Pug bakalım :)
Eyvallah abi teşekkür ederim :)
Çok beğendim ben kankacım bu arada , kullanımda spor araç hissi veriyor. Saçma bug ları var bazı noktalarda ama onun haricinde kusursuz bir araç yapmışlar.
Gt olması ve rengi konuyu başka bir boyuta taşıyor. Donanımsız olanlarını TOGG yerli sraç a benzetitorum ben. Bi cayenne değil tabiki ama cayenne travmasından bağımsız objektif bakılırsa çok güzel bir araç. 2008 3008 508 falan farklı bi güzellikleri var.
Kazasız belasız kullan canım
Masallah kazasiz belasiz kullan :)
Fiyatlari nerelerde Türkiyede? Fransada Peugeot Bayiisinde satis elemaniyim, 4 ay bekleme süresi var...