Kadett-D Berlina (Yeri bende başkadır) satıldıkdan sonra kardeşime yeni bi araç bakma arayışına girdik yıllardır Opele bindikten sonra tekrardan opelden devam etme kararı aldık Corsa-B GSI da karar kıldık zaten bütçede öyle çok rahat değildi anca orta halli bişey bulabildik
Kadett-D zaten düzgündü dahada düzgün bırakmıştık ama burdan anmadan geçmeyelim istedim corsaya geçmeden önce
En Sonki Konusu http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=
Kadett serüveninden sonra Corsamız orj 205.xxx kmde bize geçti hiç lpg takılmamış olması kimi yönden iyi kimi yönden kötüydü €€$$boya vs. çokda önemli değildi ama kaporta olarak orta alırdı benden ama benim gibi hem orj olmasına hemde incik boncuğa çok takılan biri için epey işi vardı satana sorsanız tabi kusursuz
![]()
Gelelim ilk fotolarına eski kurt hala bizleydi Kadett-D Berlina, yeni üye Corsa-B GSI ve aynı karede babamın 1.3cdti economy bakanı
Ön tampon bi harika zaten Corsa-b ciler iyi bilir sisli yampon ve lip vari bişey alttadauydurulmuş panjuruda unutmamak lazım 96 tamponuna 98 panjuru
Yaşı itibariyle ve mersinin yakıcı güneşiyle birlikte boya sos veriyor ama herşey için geç değil
Maskelemeden sık gitsin usulu boyamalar ama en azından logosu varve ezikler vs. vs.
Kokpit de vasat sayılır Meşhur korna düğmesi yırtık airbag kapağı ve Broadway vites topuzu +5hp
Buda son kareleri dede torunun
Bi yerden başlamak lazımdı ilk iş anlamsız tuşları yenmiş teypden kurtulmak CDR400 oem teyp en azından kendi bilgi ekranı ve uyumu güzel oldu
Sonrasında sanayinin yolunu tuttuk genel bi bakım temizlik vs ile eski canlı günlerine dönüştürmeye çalıştık ufaklığı ama onca yıl anahtar bile değmemiş çoğu yerine
Ve başladık temizliğe tüm filtreler sıvılar ve emme sisteminin temizliğine vakit ve para yettikçe her yerine girmeye çalıştım.
![]()