Hayirli ugurlu olsun. Bence tam tencere kapak olmus. Mevcut durumunu koruyup kollayacak 3-5 kisiden birine gitmis araba.
Printable View
Hayirli ugurlu olsun. Bence tam tencere kapak olmus. Mevcut durumunu koruyup kollayacak 3-5 kisiden birine gitmis araba.
MaşaAllah, fazla söze gerek yok.
Bizi yaktin yiktin ayarlarimizla oynadin... Masallah erkek ewlat a
normal şartlarda hiç ilgimi çekmeyen bir araç şu an ciddi anlamda ilgimi çekti :) maşallah boncuk gibi araç almışsınız kazasız belasız iyi günlerde kullanın
hey maşallah..kazasız belasız kullanın :)
Yılan gibi be maşallah.
babacım duramıyorsun anlaşılan :D
Nasıl yani kar yağdığında da garajda mı duracak bu arkadaş abi? Kesene bereket çok güzel bir evo almışsın abi :)
Tesekkurler. İnsallah bizde bu sekilde bakabiliriz
Tesekkurler
Ben yandim herkes yansin :). Tesekkurler
Acikcasi biri bana birgun evo alacaksin dese hadi ordan derdim. Tesekkurler
Tesekkurler
Eyvalah abi saol
Freni patlamis kamyon misali :)
Kar icin yedek planimiz var kardesim onu devreye aldik :) cok tesekkurler
Maşallah.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah.
Piyasadaki en temiz araçlardan birini almışsın. (Bana göre en temiz ve iyisi)
Her iki tarafa da hayırlı olsun
hayırlı olsun çok güzel maşallah
MaşAllah alınabilecek en güzel Evolardan biri kazasız belasız olsun..
Maşallah abi hayırlı olsun, Uykuya geçmeden birde sesini duysak tam çiçek olacak :D
Maşallah çok güzel ve diri duruyor. Arkadaşlardan biri de bahsetmiş #financialmistake konusundan. Araç temiz görünüyor kendi bir sorun çıkartmayacaktır diye umuyorum fakat bu kadar aftermarket parçası olan bir araca insan para harcamadan duramaz diye düşünüyorum. Şahsen ben şu an blackfriday falan moduna stm'den falan bir şeyler sipariş etmiştim bile:D
Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Hayırlı olsun, aldığın en güzel araba bence
Kazasız belasız
Hay maşallah kendim almış gibi sevindim tekerin düz bassın :icon_tup:
Muazzam gerçekten, ben de bakınıyordum bunlara da hem model yılı hem de masraf açar mı diye düşünmekten cesaret edemedim henüz :) bunun gibi tertemiz bulsak hemen alırdım.... Kazasız belasız adaş harika.