Araç kendine gelmiş hayırlı olsun.
Printable View
Araç kendine gelmiş hayırlı olsun.
Dostum Allah kaza bela vermesin valla iyi cesaret bu arabayı almışsın ben olsam önünden geçmezdim sanırım :) neyseki güzel günler görücek belli.
0 aldığın lastikler milestone galiba öyle gördüm fotolarda o lastiklere hiç güvenmemeni tavsiye ederim zaten lastik değil plastik özellikle su falan görmesin
Valla güzelim araba ne hale gelmiş derken son halini görmek sevindirdi. Harcanan her kuruş değmiş valla güle güle kullan
Kesenize bereket son hali çok güzel olmuş.
eline koluna emeğine sağlık çok güzel olmuş araban kazasız belasız kullan :)
Araca sene başında biz de bakmıştık bir arkadaşım için fakat sonradan vazgeçmiştik. Böyle bir arabanın bu hale düşmesine üzülmüştüm tabi. Güzel kurtarmışsınız aracı güle güle binin.
Araca sene başında biz de bakmıştık bir arkadaşım için fakat sonradan vazgeçmiştik. Böyle bir arabanın bu hale düşmesine üzülmüştüm tabi. Güzel kurtarmışsınız aracı güle güle binin
Araca sene başında biz de bakmıştık bir arkadaşım için fakat sonradan vazgeçmiştik. Böyle bir arabanın bu hale düşmesine üzülmüştüm tabi. Güzel kurtarmışsınız aracı güle güle binin.
Masallah cok iyi toparlamissiniz. Emeginize saglik kesenize bereket:icon_tup:
Araba sıfır gibi toplanmış sayenizde :)
Keyifli sürüşler ...
Arabanın ilk hali neymiş öyle ya, emeğinize sağlık cidden hayata dönmüş. Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah emeklerinize araç evrim geçirmiş
Emeğinize sağlık, aracın kaderi değişmiş sayenizde. Böyle özel ve güzel araçların kötü sahiplerinden kurtarılıp sizin gibi ilgili kişilerin ellerinde korunması gerek artık. Keyifli sürüşler.