ruhlu opellere bu kadar bağlı birini görmek güzel :)
iki konuya da ayrı ayrı yazmayayım, her ikisi de güzel ve özel, tebrikler
yalnız aklıma direk şu soru geldi, c20xe astra f bile parça konusunda beni düşündürürken siz bunlarda nasıl çözüyorsunuz?
Printable View
ruhlu opellere bu kadar bağlı birini görmek güzel :)
iki konuya da ayrı ayrı yazmayayım, her ikisi de güzel ve özel, tebrikler
yalnız aklıma direk şu soru geldi, c20xe astra f bile parça konusunda beni düşündürürken siz bunlarda nasıl çözüyorsunuz?
Aracınıza kocaman maşallah. Tr fonsuz plakalı hali de çok yakışıklıymış :)
https://i.hizliresim.com/GXbPJi.png
Üstad az önce aracının çok eski bir fotoğrafını bir instagram sayfasında gördüm. Buranın linkini de paylaştım umarım bir mahsuru yoktur.
Edit: 2. Fotoğrafını da paylaşmışlar bonus olsun :)
https://i.hizliresim.com/q4mm5J.png
Aracı ilanlarda gördüm, satıldı mı yoksa satmaktan vaz mı geçtiniz?
opelim.net forumundan hatırlıyorum bu aracı. Maşallah hala zıpkın gibi.
MasAllah beyaz cok iyi kazasiz belasiz kardesim
Yılların yenemediği araç... maşallahı var...
En eski konulardan beri senin zevkini alıp arabaları satmanı çözemedi abi bu forum :) çok isteyerek veya arayarak almış olmak 10 yıl binileceği anlamına gelmiyor oysa ki
Herkese tek tek teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için sağolun. Daha iyileri sizlerin olsun.
@AltunTV kardeşim, sana ayrıca teşekkür ederim. İnan anlamıyorum saçma sapan yorumları. Ben bir arabayı alana kadar heyecanlanırım, uykum kaçar. Aldıktan sonra maximum 3 5 ay da gönlüm geçer. Bazı insan vardır hayalidir alır ömürlük saklar. E bende de binlerce lira olmadığından, hayallerimi süsleyen araçları alıp, bir zaman sonra satmadan diğerlerine geçemiyorum.
Neyse,canları sağolsun, Allah herkesin gönlüne göre versin. :)
Maşallah kankam. Eline aldığın güzelleşiyor kesene bereket.
Her iki taraf içinde hayırlı olsun, mesajı mı yanlış anlamayın, araçla ilgili size teklifte bulunacaktım. İlandan gördükten Kısa süre sonra ilandan kalkınca, acaba satmaktan vaz mi geçtiniz diye sordum.
Şahsım adına konuşayım, ben anladım :) Bende hayalimde olan araçları alıyorum, misal şu an içimde ukte olan bir arabaya biniyorum ama satacağım. Konusunu açıp, yarın satılığa koymaktansa konusunu hiç açmamayı tercih ediyorum.
'Forumca' anlayamadığımız konu, konudan önce ilan açılması. Bu biraz reklama kaçıyor gibi geliyor insanlara.
Yoksa herkese açık ortam, istediği gibi açsın konularını :)
Kadett bilindik bi yere mi gitti? Kalan son örneklerindendi izini kaybetmelim.