aaa hatırladım :) fonksiyonel olarak mondeo dan daha iyi alternatif olmuş bence. Sw oalrak yükleme alanı çok ayrı dünyalarda.
ben psa grubunu seviyorum, mondeo sahibi olsam da 307 daha güzel bence :) Hayırlı olsun tekrardan.
Printable View
hayırlı olsun kazasız belasız günler diliyorum
torpido malzemesi değişik bir malzeme ne deri ne sert plastik güneşten etkileneceğini sanmıyorum ben yine de hangi araba olursa olsun ön cama güneşlik koyuyorum.
hayırlı olsun dediğin için teşekkürler hüseyin..
yapılacaklar listesine hibrit turbo ile giriş yaptık henüz bitmedi resimleri paylaşacağım.
Merhabalar eski bir 1.6 Premium kullanıcısı olarak çok beğendim aracı. Yaşına ve parasına göre gerçekten çok donanımlı ve konforlu araçlar. Özellikle ön görüş açısı inanılmaz. Bu araçların güzel tarafı avrupa da sunulan donanımları arabaya kolayca ekleyebilmek bence. Mesela koltuk ısıtma, hıza duyarlı direksiyon, rt4 teyp ( bulması zor ), far yıkama ekleyebilirsiniz araca.
Sizin gibi saygıdeğer dostlarımın, müşterilerimin olması benim herhalde bu hayatta en büyük şanslarımdan :) Allah kaza bela göstermesin Maşallah şimdiden kolay gelsin :)
kardeşim hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan huzur dizelde sende geldin dizele sonunda :D
PUG grubu fiyat / performans olarak çok mantıklı bence de. Ben de uzun arastırma sonucu 2011 3008 aldım.
Güle güle kullanın. Temiz düzgün bulsam 307sw de tercih ederdim :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın...