Herkese selamlar.
Uzun zamandır foruma üyeyim. Bu zamana kadar hiçbir otomobilimi tanıtmamışım. Bir yerden başlamak lazım dedim :)
Aracım E90 335İ. Manual vites. 3.0 litre, sıralı 6 silindir, çift turbo 306hp 400nm N54 kodlu motora sahip. Sonradan çevirme vs. değildir. Orjinaldir.
Uzun zamandır hobi amaçlı da uğraşabileceğim, arkadan itişli, keyifli bir otomobil arayışındaydım. Tercihimi bu otomobilden yana kullandım. Bir parça boya harici boyasız, ve değişensiz 137.000km' de bir otomobildi. Düşük km' li kazasız, en önemlisi de manual vites ve nadide bir otomobil olunca çok düşünmedim. Hem hafta sonu keyif otomobili ile günlük kullanımdaki otomobili ayırmak istedim; hem de uzun yol ve virajlı yol eğlencesini bir arada bulmak istedim.
Araç her ne kadar kazasız, değişensiz ve düşük km' de olsa da mekanik ve kaporta olarak çok yıpranmış bir otomobildi.
benim de amacım komple restorasyon yapıp mükemmele yakın bir hale getirebilmekti. Biz de kolları sıvadık ve restorasyon sürecine başladık.
Aldığım ilk dönem hava şartları bozuk olduğu için fazla fotoğrafını çekemedim. Anca aldığım günün ertesi karda bir iki fotoğrafı var. o fotoğrafla başlayalım. Restorasyon sürecinden de kısa demeçler vereyim. En son bitmiş fotoğraflarından da paylaşırım.
İlk iş BMW Almanya' dan sıfır km N54 B30 motorumuzun siparişini verdim. Motorun gelmesine yakın da aracın kaporta - boya işlerini hallettim.
Tamponlar, jantlar, kaliperler, kaput vb. bazı parçalar boyandı. Başta da belirttiğim gibi araç boyasızdı ama bazı parçaları ( Keşke boyatsaydınız. ) dedirtir cinstendi. Yılların getirdiği sürtme veya taş izleri ile kaplıydı. Ah memleketimin boya takıntısı... Böyle kötü görüneceğine boyatın tertemiz dursun işte... Kaporta boya kısmından vakit buldukça çektiğim fotoğraflar:
Hazır motor vb. hiçbir şey yokken motor içini de bir güzel temizledik.
Kaporta - Boya işleri bitti. şimdi her şey içime sinmeye başlıyor.
Başrol oyuncumuz, motorumuz da geldi:
Sonunda araç sıfır motoruna ve bilimum sıfır parçalarına kavuştu. Aklınıza gelebilecek bütün parçalar sıfırı ile değişti. Tüm borularından filtresine, radyatörden devirdaimine, termostatından cıvatasına, Baskı balata, bobin, turbolar vs... Bütün parçalarımız sıfırlandı. Amaç kafa rahatlığı ve tepeden tırnağa sağlıklı bir 335i inşa etmek... Buyrunuz bir takım fotoğraflar:
335i' ler oldukça verimli ve hırçın bir motora sahip olsalar da yol tutuş bana göre bu otomobillerin tüm keyfini törpülüyor. Motoruna ve direksiyon hissiyatına resmen hakaret oluyor. sürüş zevkini çok daha ileriye taşıyacağım bir kombinasyon yapmaya çalıştım. Wavetrac LSD Diferansiyel, ST V2 Coilover ve Michelin Supersport lastikleri tercih ettim. ( Daha sonrasında kullandıkça frenlerin de yetersiz olduğunu anlayacağım. Onu da ilerleyen zamanlarda çözeceğim. ) Parçalar ve montaj fotoğrafları:
Rodaj sonrasında aracımı hem rahatlatmak, hem de biraz daha keyifli bir hale getirmek adına VRSF Downpipe ve VRSF İntercooler aldım. parçaların ve fotoğrafların montajı:
Fren kiti, direksiyonun derilerinin yenilenmesi vb. küçük eksikliklerimiz haricinde hemen hemen tüm eksikliklerimizi giderdim. Gerisi zamanla keyfi yapılan değişiklikler olur. Rolling işlerinden bir türlü hazzetmedim. Ayrıca fazla pimpirikli bir insanım. O sebeple asla 500 hp vb. güçlerde olmayacak. amacım fazla yormadan hem virajlı yollarda, hem uzun yolda ve hem de ara sıra pistte keyfini sürmek. Doğru parçalarla, sağlıkla gelecek ve aracın potansiyeline göre ufak sayılabilecek güçler tercihimdir. Dış kozmetik olarak ise şimdilik memnunum. Belki ileride komple M Sport- CSL vb. bir jant kombinasyonu yapabilirim. Henüz böyle bir karar vermedim. Ama şimdilik bu '' Kuzu postunda kurt.'' versiyonu tercihimdir.
Yapım sürecindeki aşamaları fotoğraflamaya, sizlere de hikayeleştirip aktarmaya çalıştım. Yazıya dökmek için kaçırdığım ve fotoğrafını çekemediğim çok detay vardır. Ama işlerim yoğundu ve ***** pandemi sürecinde sanayi yeterince tehlikeliydi :) Umarım siz de okurken aynı keyfi alırsınız. Maşallah' ınızı eksik etmeyin :) Otomobillere tutkuyla bağlı olan herkese selam olsun. Allah herkese gönlündekini nasip etsin.
Bittikten sonraki bir kaç fotoğrafıyla konuya ara verelim. Değişiklik yaptıkça paylaşacağım...
EDİT; Aracın görsel işlerinin de tamamen bittiği, konunun 4. sayfasından görseller:
![]()