Maşallah, hem emeğinize hemde kesenize sağlık. Bir çoğumuzun gittiği yere kadar gitsin diyeceği şeyleri kafa rahat olsun diye sıfırlamışsınız. Kazasız belasız keyifle sürersiniz umarım![]()
Maşallah, hem emeğinize hemde kesenize sağlık. Bir çoğumuzun gittiği yere kadar gitsin diyeceği şeyleri kafa rahat olsun diye sıfırlamışsınız. Kazasız belasız keyifle sürersiniz umarım![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Çok güzel, ellerinize sağlık, ülkemizde gördüğüm en güzel e90 şuan![]()
...
Müthiş gerçekten, paletteki makina pozu efsane olmuş. Araç çok güzel, kazasız belasız.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Sıfır motor yerine forged parçalarla revizyon neden düşünmediniz ?
Ciddi manyaklık söz konusu araba resmen sıfırlanmış. Kesenize bereket, elinize sağlık. Bebek gibi.
Cok teşekkür ederim![]()
Çok teşekkürlerFar konusunda haklı olabilirsiniz elbette ama bu hali benim hoşuma gidiyor. Ayrıca araç U.S versiyon ve orjinalinin çok dışına çıkmak istemiyorum.
Çok teşekkür ederimE90 ın kasa bütünlüğü ve ağır hissettiren yapısı gerçekten çok keyifli. Çok sevdiğim bir abimin aracına bir ara kayıtsız kalamadım. O sebeple ilana çıkardım. Ama sonradan vazgeçtim. Satılık değil artık
Çok teşekkürler
Değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederimHep beraber İnşallah. Krom ön panjur benim de aklımda. Ben siyaha kaplattım zaten. Her an orjinale dönebilirim. Bu hali de hoşuma gidiyor. ama oem durması da mantıklı.
Çok teşekkür ederim![]()
4 kapı 2JZ daha güncellenmiş hali gibi düşünebiliriz![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Çok teşekkür ederimEn zor sınavları verdik. Görsel yavaş yavaş vakit buldukça gelecektir.
Çok teşekkür ederim
Bu yorum çok güldürdüGüzel yorumunuz için çok teşekkürler. Eh tabi yordu biraz
Çok teşekkür ederimGörsel olarak yavaş yavaş vakit buldukça yorumumu katacağım. En zor işlerini bitirdik. Şimdilik vakit buldukça sürüş yapalım
Çok teşekkür ederimEvet sedan araştırmalarıma göre 3 - 4 adet varmış. Manual ise tekmiş. Ama dediğim gibi, benim araştırmalarıma göre. Şimdi biri çıkar hayır var yanlış biliyorsun der. Doğrudur derim. Net emin değilim. Adı üstünde kendimce bir araştırma.
Çok teşekkür ederimStyle 162 güzel bir jant. Çok ağırmış gibi bir imaj veriyor. Ama aslında diğer 335i jantlarıyla yaklaşık aynı kilolarda.
Çok teşekkür ederimAllah herkesin gönlüne göre versin.
Çok sağol Emre abi. Çok teşekkür ederim
Çok tesekkür ederimSevilmeyen bir kasa olduğunu bilmiyordum. Benim etrafımda herkes genel olarak seviyor
Zevkler renkler diyelim.
Bana arabayı bulan, beraber fizibilite yaptığım adam gibi adamÇok sağol dostum. En zoru bitti. Aylar sürdü ama çok güzel oldu. Loading %95 bitti. %5 i artık ufak tefek şeyler. şimdilik biraz sürelim
Çok teşekkür ederimÜlkemizdeki otomobil kültürü işte...
Çok teşekkür ederim Can![]()
Çok teşekkür ederimDediğiniz gibi; amaçlarımdan biri tamamen kafa rahatlığı. İstediğimde korkusuzca her yere gidebileceğim bir otomobil.
Çok teşekkür ederim değerli düşünceniz için
Çok teşekkür ederimEvet hayata tekrar daha canlı şekilde dönmeden biraz önce
Çok teşekkür ederim düşünceniz içinBunu tercih etmememdeki birinci sebep; kim revizyonunu yaparsa yapsın hiçbir zaman fabrikanın verdiği sıfır motorun yerini tutmayacaktır. ikinci sebep; 1000+ HP yürüyen N54 de var, 600HP yürüyen de. Bu işin sonu yok. Günün sonunda bir gün emniyet şeridine çekip aracı servise çekiyorsun ve acı reçeteyle karşılaşıyorsun. Daha güçlü bir otomobil beklentim olursa daha hızlısını alırım. Böyle bir beklentim yok. Küçük dokunuşlarla ve güvenli beygirlerle keyfini almayı tercih ederim. Bu zamana kadar hiçbir otomobilimi sonuna kadar zorlayarak kullanmadım. Garantici ve korumacıyımdır
İstediğimde her yere gidebileceğim orjinal bir keyif otomobilim olsun bana kafi. Beygirler başkasının olsun. Dip not: N54 de kol ve piston zaten forged diye biliyorum.
Evet çok karşılaştırması yapılıyor![]()
gel de bi yeni halini göreyimMaşallah bro keyifli günlerde kullan inşallah.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle Maşallah,
İnstagram üzerinden de sohbet etmiştik,
İmrenilecek bir N54 sahibisin gerçekten.
Hazır intercooler var iken MHD software ben olsam kesin düşünürüm ki, ben çok memnunum..
Map ler arası geçiş çok kolay MHD' de, telefon uygulaması üzerinden pist için oem turbo ile stage 2+' a dönüp, günlük kullanımda stok yazılım ile devam edilebilir.
Motor inikken keşke en azından turbo inletleri ve outletleri de VRSF' den alıp büyütseydiniz..
İyi bir airbox ile kombinlenince +400 hp ve +600 tork, iyi bir yürüyen ile çok keyifli oluyor pistte, bir arkadaşımız test etmişti.
Yurt dışında bağlantı kolları için poliüretan dolu burç dönüşüm kitleri var, gergiler ile beraber E92 M3 tadında oluyor araba, ki E9X M3 bağlantı kolları ve yürüyen birebir uyumlu fakat burç revizyonuna göre daha maliyetli tabi.
Anladığım kadarıyla OEM' den şaşmama durumu var fakat E90' a en yakışan jant bence Apex Racing' in SM-10 semi concave 18" modeli mükemmel duruyor, ki bence bu araba bunu hakediyor diye düşünüyorum.
Söylenecek başka bişey yok, nokta bir N54 yapmışsınız, kesenize bereket, tebrik ederim.
Çılgınlık !
Maşallah yapılanlarda ciddi emek var maddi manevi olarak
Dış görünüş olarakta 320si görünüm ( jant-stop- body kit ) tamamdır başka işi yok
Harika güle güle kullanın.
Hayal ötesi gerçekten ,
Allah kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın hocam.
Bu işten aldığınız lezzeti yeni projelerde de görmek isteriz.
Çok teşekkür ederimİnstagram' dan çok bilgi alışverişi yaptık. Bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Motor olarak çok ciddi güçler istemiyorum. 400+ Hp lerde aracın viraj konusunda rijitliği kayboluyor bence. Çok büyük güçlere gerek duymuyorum. Oem - oem' e yakın güçler benim tercihim. Ama yol tutuş olarak gelebilecek her türlü reçeteye açığım. M3 yürüyen defalarca kez gördüm. Sanırım sipariş geçeceğim. Yarın fren kiti sipariş veriyorum. Stoptech' ten güzel bir reçete yaptım. İnşallah beklentimi karşılar. Ki karşılayacakmış gibi duruyor. Görüntü olarak çok Oem' den caymama durumum yok aslında. Sadece bir süre bu haliyle binip Otomobili optimum keyifli hale getirmeye çalışıyorum. Sonrasında MSport tamponlar + güzel bir jant yapmak planlarım arasında var. Hak verirsiniz ki çok para harcadım. o sebeple görsel tarafı seneye yaparım diye düşünüyorum. Şimdilik sadece sürüş keyfine yönelik dokunuşlarla devam
Çok teşekkür ederimYukarıda da belirttiğim gibi; dış görünüş olarak Sürüş keyfini zirve yaptıktan sonra dokunuşlar yapacağım
Çok teşekkür ederim. Sizin emeğinize de maşallah. Ben de sizi takipteyim
Çok teşekkür ederimAllah herkese hayalindekini nasip etsin.
Çok teşekkür ederim. Evet bütün arkadaşlarım aynı espriyi yaptılar![]()
Çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince bir şeyler paylaşmaya çalışırım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)