-Bayağı toparlamaya calıştım biraz döndük o sıra sonrada artık fren dedim ve freni kitledim ..
Printable View
-Bayağı toparlamaya calıştım biraz döndük o sıra sonrada artık fren dedim ve freni kitledim ..
-Yani tam olarak vurduğum hızı kestiremiorum çünkü bi viraj vardı 120'yle
girdim sonra kökledim 3sn sonra falan oynamaya başladım sonra tabi bu 100'le
falan vurduğum halidir tam bilmiyorumki ..
Dodo-FB Gecmis olsun sanki daha once bu aracı yeşilköyde gordum yanlista hatrlıyor olabilirim
-Doğru araç yeşilköyde görmüşsündür ..
-Anadolu yakasında oturuom ama yeşilköydeyim arklar saolsun .. :P
geçmiş olsun. sanırım perte çıkmaz araç. öyle bir görüntü yok çünkü... :)
-Vallahi bizde öyle biliyoduk ama servis şöle bi baktı müdürü altına eğildi falan
içine dışına falan filan baktı 8 milyardan fazla dedi zaten piyasası 21 falan
bildiğim ee %40'ından fazlamı ne çıktıgı zaman pertmiş yav bilmiorum işte ama
kazadan sonra soğurmuyum ona korkuyorum ..
yok abicim pert lik durum yok.arabada geçmiş olsun..büyük kaza atlatmışsın..nese üzülme..en azından bidaha denersin.o imkanında olmayabilirdi.. :cool:
-Eyvallah saolasın ..
-Yönetimdeki arkadaşlardan konunun kapatılmasını rica ediyorum araba perte çıkmamıştır ..
-Coming Soon .. :p
dodo geçmiş olsun bundan sınra dikkat et ama bu araba pert olmaz 1.000 veya 2.000 ytl lik masrafı var
abi walla çok geçmiş olsun allah korumuş walla
dostum geçmiş olsun araban pert olmaz korkma düşünürsen bende corsa c için çok tuning malzemesi var grş konyalı
geçmiş olsun direksiyon hava yastıgı patlasadı belki bir ihtimal
geçmiş olsun...
geçmiş olsun cnm yeni gördüm konuyu ama bence böle şeyleri deneme o araçla allah korusun taklaya gelirsin ....
geçmiş olsun cana gelmemiş ya mala gelmiş koy göte gitsin takma kafana onlar geri gelir ama can asla neyse büyük geçmiş olsun :(
-Herkese teşekkürler ..
-Araba cuma günü falan çıkıyor heralde ..
-1 ay 1.5 hafta beklettiler ama bakalım ..
-Yöneticilerden ricam bu konunun kapanmasıdır .. :o
bende kafa güzelken böle bi macera yaş**ıştım 140 la fln bariyerlere girip 4-5 spin atmıştım valla.. Hiç gerek yok o hızlarda önden çekişli aracların dengesini bozmaya.. Aman diyelim