Kazasız belasız olsun. Renk çok güzel.
Kazasız belasız olsun. Renk çok güzel.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
VW'in bu GTi ve R serilerinde kullandığı polisajlı ve parlak siyahlı jantlarını bir türlü sevemedim, Aksaray işi geliyor bana. İlk fotoğraflardaki jantlar replika meplika ama daha şık olmuş sanki. Normalde siyah jant da sevmem ama hani ikisi arasında kalınca..Zevkler & renkler durumu tabii ki
Koltuklar kendine aşık eder tek başına bile yeterli.Frenler çok tatlıdır eminim. Güle güle kullanın
![]()
Yazacakta pek bir şey yok aslında sankiherhangi bir ruhsatta senin adın yazıyorsa zaten en iyilerinden biri olmaya mahkumdur.. Hayırlı uğurlu olsun abim kazasız belasız inşallah
Vatandaşı olmazsan güzel ülke Türkiye
Çok teşekkürler
Jant konusunda hemfikirizreplikaların ofsetten kaynaklı görüntü iğrenç duruyordu mecburen en azından oem oemdir diye döndüm.. değişik eylemlerimiz olacak jantlar için
frenler gayet yeterli.. daha önce 8 pod kullanıyordum günlükte çok aman aman farklar yok ama eski takımın görüntüsü önce dert sahibi yapar sonra da dertlerini unuttuturdu
372mm koccaman kaliperler ile görsel fenaydı
çok teşekkür ederim.
eyvallah adam paşası.. ne zaman canın çekse anahtar sende biliyorsun.. not: 4 kapılı değil![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Rengine kurban kocaman Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Hayırlı Olsun Gökhan abi
3 Kapı hayali bizde de var
Belki bir gün bize de Coupe bi R nasip olur
Arabaya sonradan yapılanlar çok tadında olmuş
Tekrardan hayırlı olsun
tek kapı çok hoş güle güle kullanın 7r a en çok pretoria jantı yakıştırıyorum bence pretoria takın![]()
Emincim çok teşekkür ederim kardeşim.. daha iyileri nasip olur inşallah.. MEK ile bir araya getiremedik en kısa zamanda yapalım
Çok teşekkür ederim. bende proteriları çok beğeniyorum. Kurlar yüzünden saçma bir yere geldi fiyatları ama bakalım her an bir çılgınlık yapabilirim![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
Geçen hafta gecenin 10unda kudurduk resmen
kar yağıyor, kar lastiği var, eeee golf R var gitmiyoruz mu kartepeye dediler.... 11 de dağa tırmanmaya başladık
otele 2 3 defa indik çıktıkbaya eğlendik. arkdaşımızın mekanı cançektiye gittik gecenin 3 ünde sağolsun kocaman bir demlik verdi bize, kuzinede de ateş var dedi Mustafa ile hemen nargile teşkilatını kurduk dağın sessizliğinde hem çayımızı içtik hem de nargilemizi tüttürdük.. Kanepede yatmayı geçtik eve alınmamayı göze almıştık
![]()
![]()
Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin arkadaşlar..
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
Hayaldeki arabayla hayaldeki etkinlikdiğer golflerin gibi bu da çok iyi maşallah. Çok daha iyileriyle çok daha keyifli etkinlikler diliyorum
![]()
Güle güle kullanın, keyifle...![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
o son fotolar ne öyle ya çok iyi duruyor,alman bir başka gerçekten.iyi günlerde kullanın.
Bu kareyi çekmek için klasik olacak ama baya bedel ödedim hala daha ödüyorumher kuruşuna her anına şükürler olsun pişman değilim.. aklım hala yapamadıklarımda
çooook Teşekkürler arkadaşlarÇok daha iyileri sizlerin olsun..
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)