................................
Printable View
Araba her şeyiyle çok güzel, özellikle rengi beni benden aldı :)
Keyifli sürüşler olsun :)
Altınuç gerçekten çok güzel işçiliği var. Ayrıca sahibi de çok yardımcı oluyor.
Bende corsa nın direksiyonunu yeniledim ve aşırı memnun kaldım;
https://i.hizliresim.com/nrovmgt.jpeg
Güzel olmuş volkan, direksiyondaki tek eksik f1 kulakçık artık.
M3 kulakçık ve dellikli deri m direksiyonla baya değişik bi kombin olacak :)
Güzel hareketler Volkan kesene bereket :)
İşçilik vs çok güzel ama ben başta da dediğim gibi delikli beğenmedim. Düz daha zarif duruyor OEM vs değil dediğim. Ama senin içine sindiyse önemli olan o güzel güzel okşa :D
ben dedim delikli yaptıracak diye
:)
şahane olmuş
siyah dikiş de nokta atışı karar
:)
maaşallah
Güle güle kullan Volkan, zevk renk meselesi düz sevene de diyecek bir şey yok tabi, lakin delikli deri çok güzel oldu :icon_tup:
yataklar mı?
maaşallah , büyük iş cidden
evladiyelik olacak
Olması gereken herseyi yapiyorsunuz zaten elinize saglik, kesenize bereket. Rektefiye icin blok ve kapak olcumu yaptirirsiniz diye diye tahmin ediyorum, birde segman degisimi de yapmayı dusunuyor musunuz? Kapak blok hatasız cikarsa zaten krank ve pistonlarda saglikli oldugunu belli etmis olur, orijinal segmanlar ile tam anlamiyla sifir bir motor yapmis olurdunuz. Bizde buna benzer durumları E60 da yapmistik enjektor testini de gercekten tavsiye ederim olcumu, puskurtmesi, yonu..vs de saglikli patlama ve smooth calisma icin ciddi bir etmen. Ama biz kasnaktan istedigimiz verimi alamadik, rolantide hep ben buradayım diye hissettirdi kendini titreyerek.
Tekrar kesenize bereket elinize saglik, gercekten ic gecirilecek guzellikte, dokunuslarinizla mukemmel kondisyonda olacak..
Endisenizi gayet yerinde buluyorum, cilali hava flitresi doneminden beri epeyce ilerleme katettik ama hala kilavuz acip vida vida tork degeri bakan usta (yetkili servis dahil) goremiyorum. Ben de sizin kafada olup, komsu pistonlarla sifir vibrasyon politikasi izleyerek sifir oem pistonlari bile kuyumcu terazisinde miligram miligram esitleyen biriydim, ama pes ettirdiler. Sizin vizyonunuz ve araciniz bu ilgiyi hakediyor :)
Ben tesekkur ederim, guzel gunlerde kullanin.
Kolay gelsin timing (sente) olayı çok önemli gerekirse oje boya ile işaretleme yapmanız iyi olacaktır.
Ellerinize sağlık, ömürlük işlemler oluyor.
ZF türkiyeye geçen hafta uğradım bende şanzıman yağ değişimi için. Zamlarla 4.500 tl olmuş yağ değişimi bilgin olsun :)
Bir gülüşü var dünyalara bedel...
Hayırlı olsun artık uzun yıllar sorunsuz binersin:)
Maşallah abi, binmesinden ayrı uğraşmasından ayrı keyif alıyorsun :) kazasız belasız
@wolkanku egzos kafaliklarini ne kadara yaptirdiniz bilene egzosda usta kimdi . Hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bende.
Bu işin Vakkosu Deniz baba.
kesene bereket güzel iş oldu akü kutup başı sökükken bagaj kapağını kapatmamak gerektiğini de güzel pekiştirmiş oldun ;)
Kesenize bereket.Deniz yine yapmış bu sporu :)
Deniz konuşturuyor yine :) güle güle kullan Volkan hocam..
e 92 yeni bakmistim biraz ufak gelmisti bana arka tarafi, e60 disaridan hakikaten hala muhtesem gorunuyor bence, f10dan cok daha estetik bir tasarim.
Ama kokpite oturunca f10 kesinlikle 10 gömlek ustun teknoloji ve gorsel hissiyat olarak.
motor olarak 30d>20d
yol tutus hissiyat bilemiyorum e60 msport bana biraz konforsuz gelmisti o yuzden cls almistim, f10 cok daha yumusak bir araba bence e60dan, surus stiline gore karar vermek lazim, eger gazlayan viraj kasan adam degilsen bence en konforlusunu secmek daha mantikli.
Volkan, sabah F10 u konuşmamıştık. Düzgünse araba al bence. E60 ın tadına baktın. Motor her ne kadar başka bir dünya olsa da aynı arabayı kullanacaksın. Bütçe müsaitse F10 mis gibi araba.
E60 aldı yine :hehe: