eline emegine saglık kesene bereket kardesim kendi arabam gibi sevindim yaptıklarına
allah agız tadıyla güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Printable View
eline emegine saglık kesene bereket kardesim kendi arabam gibi sevindim yaptıklarına
allah agız tadıyla güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Emeklerine sağlık reis.Gereken herşey yapılmış.Stoplara bayıldım özellikle çok güzel olmuş.
Stoplar arkanızdan gelene sorun olabilir fotoğrafta bile çok göz alıyor onun dışında gayet tadında dokunuşlar emeğinize sağlık.
Kodlama ile ışık siddeti ayarlaniyor geri sis açık gibi görünmeyecek sekilde ayarlamasini yaptik.dış stoplar daha derinde oldugundan işık siddeti içlerden zayif gibi gorunsede 5-10 metre geriden bakinca eşit sekilde dogal görünüyorlar. Fotolarin bazilari siddeti ayarlamadan once çekilmiş olabilir yaniltmasin. Teşekkürler
Faik maşallah arabana, çok emek verip karşılığını almak gerçekten paha biçilemez. Jant rengi ve büyüklüğü dışında herşey olması gerektiği gibi bence.
Yapılanların hepsi birbirinden güzel ve kaliteli dokunuşlar olmuş maşallah. Kesenize bereket.
Evet, bence.
Gri 18 GTi jantı çok daha güzel durur kanaatindeyim
mk2 golf e yakıştırdığın jant benim bahsettiğim jant değil. :)
@Gokhan43 ün eski aracından görüntü paylaşıyorum.
http://i.imgur.com/ZFLlkOt.jpg
Just a moment...
ilanlardan da bu aracı bulabildim gayet hoş duruyor, Allah kaza bela göstermesin güle güle kullan aracını.
Tmm şimdi oldu :) bu Golf 5 GT lerde jetta Sportlarda çikan model. Jant çok hoş evet gecen yilda 5000 tl ye mahallemde denk geldi bn kndim istemediğimden istanbuldan bi arkadaşa araci olup yollamistik. Aracin ici disi GTİ olmasaydi kesinlikle bulur takardim bu janti
Stopları niğdede kim yaptı acaba