User Tag List

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
206 sonuçtan 191 ile 206 arası

Konu: Vw JETTA 2.0 TDİ DSG

FaikYILMAZSOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar. ✋��
    Kislik moda havalarin sogumasiyla birlikte kar yagmasini beklemeden gectik.
    16 inc jantlarin pamuk gibi yanaklari ve soguyan havayla sertlesen 17 inc lerden sonra konfor bayagi bayagi artti.

Untitled by Faik Yilmazsoy, on Flickr

Yilinn ilk karida 25 Kasimda kayseriye düsmü oldu.

Burada bi Dizelci klasigi -8 derecede Cold Start videomuz var tabi ki

https://youtube.com/shorts/vn8d88iCP...n5ylLEDGrV3UoK

Km sayacimiz 348.xxx oldu yag bakimi geldi yag ve mazot filtresini bosch yagi 5:40 Liqui moly kullandik.
    Mazot filtre kazaninin icinde yag tabakasi olusmus icini bi guzel temizledik.

Yazin turbo gitti geldi flow ayari Wg ayari bozuldu fln derken sure 1sn kadar gec cikiyordu tabi aklimizda sorun aractami havadami sorusu vardi İAT 60 lara dayaniyordu havalar soguyunca bi sure alalim dedik ve anladik ki sorun iat kaynakli ayari gecen kis yapip sureleri sogukta aldigimizdan yazin kafamiz karismisti soru isaretleri giderildi imkan olursa bir bolt on cooler dusunuyorum.

Guncel sure 1.8 Cont bar GT1756 Turbo DP ve Motorlab firmasina ait yazilimla 0 egimde 21 sn bizim sure aldigimiz yol genelde -1,5 larda 18 sn icinde sure cikariyor.
    Araba hizli diye degil merak edeni icin yaziyorum
    Konu FaikYILMAZSOY tarafından (01-01-2025 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
    ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdim yazdim Chrome un azizligine ugradim aksam bilgisayardan tavan kumasini yaptim onun guncellemesiyle devam edecegim insallah

Konu FaikYILMAZSOY tarafından (01-01-2025 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.
    ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaikYILMAZSOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Guncel sure 1.8 Cont bar GT1756 Turbo DP ve Motorlab firmasina ait yazilimla 0 egimde 21 sn bizim sure aldigimiz yol genelde -1,5 larda 18 sn icinde sure cikariyor.
    Araba hizli diye degil merak edeni icin yaziyorum
    Stock E320 100-200'ü 24 saniye civarı ölçmüştüm. bence 18-21 arası rakamlar günlük kullanım için gayet güzel

güle güle kullanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stock E320 100-200'ü 24 saniye civarı ölçmüştüm. bence 18-21 arası rakamlar günlük kullanım için gayet güzel

güle güle kullanın
    teşekkür ederim. evet 1500 kg lık bi aile aracı olarak düşünüldügünde çok keyifli bi deger

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gündüz iki kere uzun uzun yazmama ragmen chrome baglantıyı guvenli görmeyip çıkış yaptırdıgı için yazılanlar boşa gitti sonrasında hevesımde kırıldı yazmak için..
    herneyse şimdi devam edelim.
    daha önce tavanın durumu ***** vw in kronik problemi bir yaz içinde komple sarkmıstı. ilk basta direk kaplamalarındakı kir yüzünden komple tavan ve direkler olarak kaplatmayı düşünsemde iki kere randevulaştıgımız halde döşemeci tarafından ertelenınce işimiz araya ufaklıgın dogumu girip öylece kaldı bnmde hevesım kactı esasen.
    arada gecen zaman zarfında bakınırken direklerde olan kumasın tavandakınden farklı oldugunu direklerdeki kumaşların hem kendını salma gibi sorununun olmadıgını hemde on direk ve ortadakı emnıyet kemer gecme noktalarının kaplama için sökülüp dagıtılınca eski olmayacagını az çok anlamış bulundum.
    müsait oldugum bir gün hem suya dayanımını hemde ne kadar rengi açılacak görmek için sag ön diregin kaplamasını söküp eve çıkardım.

diregi sıcak suyla ve bol sabunlu lifle köpürte köpürte temizledim sökünce daha iy ifarkettim ki o plastık geçme havalandırma plastıklerı sökülürse eskisi gibi asla olmazdı.
    yıkanıp kuruduktan sonra rengi bayagı açıldı ve düzgün bir hal aldı.

kumaş ümit vaad edince sanayiye direklerle uyumlu olacak tavan kumaşi bakmaya gittim nil garantide baktım uygun bulamadım ama sagolsunlar bni bulabilecgim yere yönlendirdiler.

en yakın buldugumuz bu renk ve model oldu kumaşi satın alıp daha önce görüştügüm döşemeciye yine ıkı gün sonrası sabah 8 e randevulaşip ayrıldım.

kahvaltı için ayrılmıştım geldigimde kompe dagıtılmış olarak buldum arabayı ilk önce ön arka kamera ve mikrofon kablolarını duzenleyip bantla sabitledim tavana sonra direk plastıklerını alıp yıkamak uzere eve ayrıldım. aracın uzerınde cok belırgın olmuyordu ama leş gibi olmuş tum kaplamalar gercekten görünce çok şaşırdım.

iki tur bol köpüklü foşurdatmadan sonra tertemiz oldular kuruyuncada renkleri açıldı iyice tabi döşemeci bekledigi için alel acele gelip gittigimden temiz halini çok fotograflayamadım bi iki kare çekebildim..

parçaları götürdügümde tavan yerine takılmişti direklerinde montajını yaptılar. yıpranan vites körügünü de yenilettim.

ustaya 2500 tl tavan 500 tl körük degişimi için ücretini ödeyip teşekkür edip evin önune geldikten sonra aracı güneşlikleri söküp evd yıne sabunla yıkadım tavan aydınlatmalarını ve tavan tutamaklarını ıslak mendıklle iyice silince içi gerçekten pırıl pırıl oldu. yapılan işcilikte içime sindi işin açıgı. çok fazla foto cekemedım ama jetta grubundan arkadaslar için cektigim videoyla birlikte kumasların farkını görmeye yarayacak bi foto da ekliyorum.

inşaallah yakın zamanda daha düzgün detaylı resimleme imkanım olur.

androıd multımedyanın sesi kötü degil ama kablo karmasası gerektırmeyen mini amfiler ilgimi çekti geçenlere bakarken bu alpine modelını uygun rakamlı ve kullanılmamış olarak bulunca aldım inşaallah bununla ılgılı bı guncelleme yapıcam öncesi sonrası videosu çekicem..

görüşmek üzere

vosvos severleri mekana bekleriz..

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emeklerine sağlık reis.Yapıldı mı böyle yapılacak işte.VW nin bu yıllarda sarkmayan tavanı yok.Seninki yine iyi gelmiş bu zamana kadar
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

mcemrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eline sağlık iç görüntüyü çok iyi toplamış. kazasız belasız güzel günler dilerim. gidişi ve kendisi güzel araç

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    krem arabanın temizlik sonrası görüntüsü her zaman mutlu eder. Amfi işini merakla bekliyorum, ebatları çok güzel görünüyor. Montajı için detaylı bir çalışma olursa bize de fayda sağlar.

8 bin bize vereceksin nasıl bir işçilikmiş yahu. Arka koltukları söküp önleri yatırsan oradan çıkar bu malzeme.
    Konu KÖROĞLU tarafından (02-01-2025 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emeklerine sağlık reis.Yapıldı mı böyle yapılacak işte.VW nin bu yıllarda sarkmayan tavanı yok.Seninki yine iyi gelmiş bu zamana kadar
    teşekkür ederim. orjınali bozuldu ama yerıne yapılanda guzel tertemız oldu.

Alıntı mcemrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eline sağlık iç görüntüyü çok iyi toplamış. kazasız belasız güzel günler dilerim. gidişi ve kendisi güzel araç
    çok teşekkür ederim vites topuzu derısınıde yenılesem iç mekan bnm açımdan tmm olacak aslında

Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    krem arabanın temizlik sonrası görüntüsü her zaman mutlu eder. Amfi işini merakla bekliyorum, ebatları çok güzel görünüyor. Montajı için detaylı bir çalışma olursa bize de fayda sağlar.

8 bin bize vereceksin nasıl bir işçilikmiş yahu. Arka koltukları söküp önleri yatırsan oradan çıkar bu malzeme.
    teşekkürler abi. açık renk olunca temizlik dahi büyük fark yaratıyor iç mekanda. amfiye daha el atamadım beklıyor sırasını ondan önce guzel bi retrofıt yaptım onu paylaşacagım sanayiye allah düşürmesin ***** ortalık herkes agzını açıp istiyor. 2 ye yapanda kazandı 8 ısteyende kazanıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhabalar.. bi miktar güncelimiz var bazı sorunların çözümüne referans kaynak olması ve hobıcılerın kotasından gb çalma adına paylaşacagım..
    malesef 2025 bize ugurlu gelmedi yıl basından beri yogun bir hastane trafigi var hayatımızda bi kaç yıldır vadı ama bu sene daha da bi yogunlastı bu sırada kar yagmur çamur içinde kalan garibana elimiz degmedi malesef..

by Faik Yilmazsoy, on Flickr

camurlu camurlu gezerken söför tarafı camın calışmadıgını keşfettım kapalı sekılde kalmış şansa karda kışta ayrı bi rezillik olurdu. ne hıkmetse aynı esnada yol kayıt kamerasınında hoparlörü bozuldu önce cızırtılı çalışttı sonra komple gitti. 70mai nin servisi hakkkındakı yorumları okuyunca garantiye yollamaktan vazgeçtim camda kapalı oldgu için fırsat bulup bakana kadar erteledim..

haftadabir araba yıkatan ben için uzun bır zaman sonra 65 tl lik iç dış yıkamamız.

vakit bulunca acaba kar yagmur suyu tuşlarımı bozdu diye düşündüm tus taıkımı ve tutamagı söküp eve çıkardım parcalarına ayırdım hem temizledım hem kuruttum ama nafile. degişen birşey olmadı.

vakit bulunca evin bahcesinde döşemeyi söktüm ama nafile orasıda pırıl pırıl bn görüp bakabilecegim birşey yok.

kapıyla uzun uzun bakıştıktan sonra birşey anlamadıgımı fark ettim kapı döşemesini bagaja atıp sanayinin yolunu tuttum sagolsun ekürilerim AKTİF GARAJ hamza ile harun ustalarla birlikte cam motoru degiştirip denedık olmadı kapı kontrol modulunu degiştirip denedık olmadı komple takım degiştirdık olmadı derken kapıya elektrik gelmedigini farkettik.

ve arıza kapı ve kasa arasındakı tesisatta kablonun kırılıp kopması..

yer ok dar oldugundan kapı sacını söküp rahatca calışalım dedık kapı sacını söktüm tesisatı arkaya boşa cıkardım yeterli alan oluşunca kablo ekleyip lehımledik. kopan kablo gibi diger kablolarında koruma plastıklerı catlamış kırılmıştı onlarıda sardık sonra komple bez bantla sabıtleyıp yerleştırıp kapattık.

lehim yapıp sardık kapattık kapıyı açmışken çok önceden kapı altı tehlıke lambaları almıştım onunda baglantısını yaptım tesisatını orjianlle aynı olacak şekilde sardım kodlama ile açtım sorunsuz çalıştı.

en asagı sarkan sonradna ekledıgım kablo. ufak tefek temizliginide yapıp toplayıp kapattık.

sabah elımıze aldıgımız işi ikindi vaktı bitirdik sagolsunlar arkadaslar ellerindeki işi bırakıp bana yardımcı oldular birlikte topladık kapattık ne kadar ucret almayız deselerde ögle yemeklerını ısmarlayıp tesekkur edıp ayrıldım.

Konu FaikYILMAZSOY tarafından (08-03-2025 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün fırsat bulup havanında güzel oldgunu görünce kalan 3 kapınında montajını yaptım akşam bi kaç foto çektim gyet güzel oldu.

kapanışı 351.000 km de filtre temizligi ile yapalım görüşmek üzere..

bayagı kırlenmiş

bayagı temizlendi..

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla söylenecek tek söz gerçekten helal olsun
    Maşallah kazasız belasız
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

JDM VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşaallah Faik, gerçekten çok iyi işler çıkartıyorsun. YouTube da videolara da bakıyorum, takip ediyorum. Güzel denemeler yapıyorsunuz. Not: Aynı takım çantasından bende kullanıyorum senelerdir, gerçekten fiyat performans parçası.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum, arizayada gelecek olursak bende buna benzer bir arizayi polo aracimda yasamistim, arka silecek malesef birden calismamaya baslamisti sigorta, silecek motoru derken bagaj kapagindaki kablolarinin geçtiği hortum icerisindeki kabloların kopma meydana geldigini fark etmistik elinize emeginize sağlik, sanayide bu tip arizalar ile uğraşicak ustayı bulmak gercekten zor bu aralar ustalarimizin afrası tafrasi tribi çekilemez durumda.
    Konu sweap07 tarafından (18-03-2025 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar kismet olursa model yukseltmek için ilandayiz..
    Just a moment...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar 11 Nisan Tarihinde RR061 ile yollarimizi Ayirdik. Yeni sahibine Hayirli Ugurlu Olur Umarim. Kismet olursa bi sure evin diger Araci dci clio 3 le takilip yaz sonuna 16-17 model BMT tsi Bir jetta almayı planlıyorum. Hakkimizda Hayirlisi..

https://youtube.com/shorts/bFXQ7O7Y5...SaVJG_lCehB4Qg

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler