maaşallah cok temiz stoplarda cok hoş olmuş güle güle kullan.
Printable View
maaşallah cok temiz stoplarda cok hoş olmuş güle güle kullan.
Maşallah kazasız belasız kullanırsın inş..
Maşallah gerçekten çok hoşuma giden bi araç çok güzel olmuş eski egzozda olsa tam on olacakmış:)
maşallah,Allah kazasız belasız kullandırsın,aracın çok şık.
Yaa ben hayatımda bukadar çirkin bir araba görmedim desem kimse inanmaz ELBET !!!:D
Ama yürüyüşüne laf yok güzel gidiyor kerata ama Engin kardeşimle olan muhabbet hepsinden daha güzeldi tabii kaporta tayfasını es geçemem. Gene görüşmek üzere EnGin kardeş :p
sagol onurum :) öpüyorum
sagol faruk kardeş :) egzoz konusu cok uzun sürmicek gene geri dönecem egzozla amcalara gene kanka olucaz haha .D daha iyileri sana nasib olsun faruk
tşklerrrr
abi wala ben cok istedimde oldskool vardı biraz da aceleyle almak zorunda kaldım jedeme sini de alıcam :)
tşkler :) bir tane de senin makinada olur inş o stoplardan
tşkler
tşk ederim emin abi :) sınavı atlatayım daha rahat bulusuruz :) alah nasib ederse kalan günler bizim ;)
senin gt de plakası gibi 10
Nedemek canım kardeşim :) GT güzel ama inglizce okuyunca yoksa GÖTE OKUYAN da var !!
O artık old skool değil:D
kanka öğlende 1.köprüde 4 teker havada uçan bi vti görülmüş denilio nedir bu işin aslı yolu boş bulunca uçuşamı geçtin naaptın:)
maaşallah allah kaza bela vermesin araç tertemiz.
Maşallah kardeşim Allah Kaza,bela,polis yüzü göstermesin çok orj. olmuş araç Allah Nazarlardan Saklasın birader
araba çok fena olmuş ya engin abi ilk başta jantlara kafayı taksamda sonradan yakıştığını anladım :D ben her ne kadar atmosferikten çıkıp turbolattırsak die ısrar ediosamda nuh diyon peygamber demion :D hadi bakalım az kalmış şu logolar gelicekti senn ne oldu ?
ne logosu bakim ?
guzel olmus kazasiz belasiz kardes sisleri siyah yapman degisik ve guzel olmus folyomu?
onurum uçan fitek işte :D
Tşk ederim cinali :) polis yüzü bu sıralar görmüyorum zaten azından yel alsın :D
sagol illegal hepimize
abi logo gelicekti baya oldu ek için sipariş ettik em2 için geldi kocaman :D
tşk ederim erhan sisler orjinal
geldi geldi de takmak nasib olmadı :D
atsana nan resimleri :)