sedan seviyoruz, kazasız belasız kullan. çok güzel :)
bence de egzoz biraz daha iyi olabilirmiş..
Printable View
sedan seviyoruz, kazasız belasız kullan. çok güzel :)
bence de egzoz biraz daha iyi olabilirmiş..
Masallah gayet guzel $ik bir arac olmus :) cokcok guzel diyebilirim basarili:) bide ilk fotoda ps var:D hehe :p :)
kazasiz belasiz.
maaşallah ama egzoza bi el şart yoksa polis amcalar el atcak gibi duruo :D
son halinin bi gündüz resmi olsa :) maşallah gerçekten sade ve çok şık
maşallah yaw arasıra görüyorum yeni jantlar güzel olmuş ama sac jant daha çekici gösteriyodu ;)
araç saç jantlarla harıka duruyor maşallah
Ma$allah ma$allah cok guzel hocam
gerçekten çok şık mahş kazasız belasız:)
çok hoş görünüyor..:)
Masallah kazasız belasız..
hem kırmızı hem sedan hem vti üçü birarada
kazasız belasız diyorum
masallah kazasız belasız sade ve şık
tşk arkadaşlar.şu an zaten o bahsettiğiniz egzoz yok :) polis amcalar 32. maddeden ceza verince sökmek zorunda kaldık.gündüz resimlerinide ekleyeceğim.
kelepir aldım boyattım marka model yazmıyor üstünde sanırım kyowa tam olarak emin değilim
tşk doğrudur abi :) sanırım amortisörlerden basarsak ne kadar alçalacağı hakkında bilgi sahibi olmak için denemiştik
sorma dayı hangi resme baksam arka plan kibrit fabrikası
ön tampon yerine oturmamış gibi gözüküyor bir fotoda ama.
maşallah çok hoş duruyo araç aklımdakileri bir kaç şey dışında aynen uygulamışsın aracına..sac jantlarla daha albenili duruyor araba birde lastik yanaklarını parlatıp çekseymişin daha hoş olcakmış fotolar :D kazasız belasız
maaşallah jdm aynalar far stop grubu cok yakışmış kazasız belasız inş. güle güle kullan.
cok guzel olmus arac ama bence biraz daha jantlara bakmaya devam et ne sarilar nede saclar vtec janti kadar guzel durmamis..
Kesinlikle orjinal jantlarıyla daha güzel,maşallah kazasız belasız..