maşallah güzel bi araç
Printable View
maşallah güzel bi araç
yoksa ön camurluğa parmak girmiyomu :D yol tutusu olsun duruşu olsun mükemmel oldu sleeper avda :)
Farların içini mat siyah xdeğilde gun metal titanyum tarzı yaparsanız sinyallerin arkasına gelen kısmıda bantlarsanız EK9'a daha çok benzer ;)
Tarzı farklı güzel bir Sedan VTİ :)
sevıoruz:D
tps için ne demıstın dostum ya bı daha yazsana unuttum:D msn acılmıo ya
maaşallah , jantları çok beğendim , göbekleri yok mu?
maşallah arabanın düşüklüğü güzel olmuş :)
49usd attığının fiyatıydı satan adam kargo olayında ne yapar o konuda bilgim yok sanırım yurt dışından yollamalarda karşıdan ödemeli olabilmesi için abone numarasının olması gerekiyor.Fiyat yok kamer adam ingilizce mesaj göndermiş ve açık cümleler yok mektup dilinde yollamış yani :beuj:
Yaw şu arabanın rolling veya yürüme videosu yokmu hiç. Performansı nasıl merak ettim.
beni geçio valla tayfun..:)
tamam budlum tps 80 liraya 0 hemde ahah:D
Kamer siz nerde denediniz yaw hangi ara geldin sen istanbula haber vereydin gelirdim bende.
hehe yok denemedık gözle ölçtüm videolarından:D:D
sanırım omni.daha cvplamadı sahıbı:)benım rolantı vaflınede bısıler oldu heralde ya rolantide araba patlatıor tıtrıor bısıler oluor.ama gidişte bişi yok anlamadım gitti
Araç durduğu yerde gaz verip çektiğindemi patur kütür yapıyor, yoksa yolda giderken örneğin 2. viteste yüke bindirdiğindemi yapıyor. düz boruda yapar biliyorsun araç yüke bindimi pat küt çatur çızırrrr
durdugu yerde pırpırlıor egzos ve araba tıtrıyor.sankı elektrıgı anlık kesıor gıbı.gaza basıorum boşta 3000lere kadar fln devam edıor aynı sekılde
hareket halınde hıcbı sorun yok valla.